Heerlijk gezeild, goed begeleidt, leuke groep

De flottielje leider van BQ zijn enthousiast, kundig, vriendelijk, rustig en staan altijd voor je klaar. De groep met leeftijdsgenoten zorgt ervoor dat onze kinderen ook hebben genoten. Kortom een heerlijke week.

Wisselend

Plus: Deskundige begeleiding, zorgt voor veel gezelligheid. Veel lol gehad, zeker ook onze kids! Min: Te grote flottielje: 13 schepen. Aanvankelijk zou het om 8 of 9 schepen gaan. Onduidelijkheid qua prijsstelling/facturering vooraf. Beter is het wanneer ten minste 1 persoon van de flottieljebegeleiding In de avond nuchter blijft! Dit ivm mogelijke calamiteiten... Etappe op dag 1 was te lang, met de voorspelde wind. De toen gekozen baai om te ankeren m.i. verkeerd....

Fantastisch!

Professioneel én heel persoonlijk begeleid door schippers en flottieljeleider. Eén van onze mooiste vakanties ooit.

Top!!

Super twee weken gehad in de Sporaden onder de begeleiding van Arianne Spook. Begeleidster waar BQ heel trots op mag zijn. We komen zeker terug.

heerlijke, leuke,te korte, gezellige vakantie

top flottielje begeleiding fantastisch zeilgebied met hele leuke plaatsjes de hele familie heeft het erg naar de zin gehad al met al heerlijke vakantie tips om het nog beter te maken 1. screening van flottielje gasten..... in ons flottielje zaten 2 gezinnen die geen enkele moeite hebben gedaan om te integreren met de rest vd flottielje en alles samen deden. regel dan zelf een schipper en ga niet met flottielje mee. dit soort mensen zorgen alleen maar voor irritaties en voegen niets toe aan een positieve flottielje beleving. Naar mijn mening vormt het ook een gevaar voor BQ als dit te veel gebeurt. 2. screening boten...jullie maken veel werk van het aanbieden van de juiste boten...onze boot was echter niet top....Een oceanis 41.1 kan een mooi schip zijn, maar aan die van ons was nogal wat mis - het zwemplateau was ronduit gevaarlijk en kon niet zonder de krachten van 2 sterke volwassenen uitgeklapt en ingeklapt (op gevaarlijke manier, met voeten ertussen) worden - de tuigage ( kwaliteit vd zeilen en het hijs/strijk systeem waren erg slecht) er moest altijd iemand naar het voordek om de zeilen te kunnen hijsen/strijken , wat ook nog eens heel moeizaam ging van een boot van 4 jaar oud mag je meer verwachten - de scharnieren vd deur vd koelkast waren afgebroken ....erg onhandig en vervelend - knoppen van kasten en hele deurklinken waren kapot, waardoor we op vreemde manieren toegang moesten krijgen - snelheidsmeter was kapot en maakte continu irritant geluid - er waren geen zeilkaarten van het gebied op de boot aanwezig... we hebben onze vakantie er niet door laten verpesten...maar viel beetje tegen...

Heel goed, wij zijn redelijk veeleisend maar alle beloften zijn ruimschoots waargemaakt

Heel leuke en sportieve zeilweek in de Cycladen op een goede boot met een plezierige en deskundige schipper

Toegangelijke eigenaar, leuk ontvangen, goed geregeld, leuk geprijsd. Heerlijke zeilvakantie gehad.

Hele mooie zeilvakantie gehad mede door BQ

BQ heeft de belofte van zorgeloos genieten waar gemaakt. Was voor ons de eerste keer met BQ maar zeker niet de laatste keer.

Ontspanning

Al 4 x met BQ op pad geweest en dat zegt genoeg. Fijne organisatie met kundige schippers, flottielje-leiders en back-office voor randzaken. Weten van iedere dag een verrassende, ontspannende en heerlijke gebeurtenis te maken. Zeilen naar de mooiste baantjes, leukste restaurants en interessantste eilanden verveelt nooit. Op naar de 5e keer.

Persoonlijke aandacht, enthousiaste team!

Kort weekje met 4 vrienden gezeild. BQ heeft voor ons een boot geselecteerd passend bij onze wensen. Deze lag keurig verzorgd voor ons klaar. Gedurende de vakantie stond het team van BQ altijd voor ons paraat om onze vragen te beantwoorden en problemen op te lossen (zowel fysiek als via de app). Bedankt Q groet Miek, Tinus, Rob, Stijn

Heel goed meedenkend en top service

Geweldige zeilreis gemaakt met vriendenclub. BQ yaughting was fantastisch in het meedenken en uitvoeren. Vooral ook het advies en de hulp bij zaken buiten de haven, zoals transfers, boodschappenservice, etc, was super!

Alles top geregeld!

BQ regelt alles van voor naar achter.

Superleuke zeilweek met leuke mensen.

Alles was goed georganiseerd ook de informatie vooraf. Ik miste soms het aanleggen tussen de middag in een baai, omdat er anders geen plek zou zijn in de haven. Verder hadden we prachtig weer en hebben we gegeten bij leuke restaurantjes.

Uitstekende service

Querijn en zijn team zijn mij nu voor de derde keer uitstekend van dienst geweest in het zoeken van een passend voorstel voor het huren van een kajuitzeiljacht. De informatie voorziening nodig voor een geweldige zeil vakantie is zeer doeltreffend en meer dan toereikend. De ondersteuning bij het in- en uitchecken en tijdens de zeil vakantie is bijzonder goed en zorgt voor een zorgeloze zeil vakantie. Ook en in het bijzonder bij calamiteiten !

alles perfect geregeld

Prima communicatie.. je kon alles vragen op elk moment van de dag. voor de reis documenten gekregen waar al veel in werd uitgelegd. zelfs tijdens het zeilen kan je om advies vragen. wat ik zelf altijd lekker vind is dat er achteraf geen (financiele) verassingen zijn. Groet Raoul

Geweldige vakantie, voor herhaling vatbaar

Het was een fantastische week met goede begeleiding. Het improvisatie vermogen was heel goed toen het nodig was.

Alles zeer netjes geregeld, goed schip, zeer enthousiaste flottielje begeleiding

Super leuke vakantie gehad, leuke mensen leren kennen en genoten van de Griekse gastvrijheid

Fantastische ervaring! Mooie boot met goede (Nederlandse!) service!

Met onze jaarclub hebben we een fantastische week met een gezellige schipper gehad. Bedankt Karien en Querijn!

Supergoede service, geweldige ervaring

Uitgebreide hulo bij het maken van onze keuze. Prima advisering. Supergoed emailcontact vooraf en tijdens de reis. Fantastische schipper en flottieljeleider. Prachtige boot. Bijzondere plekjes. Wel jammer van de wind, maar ja, het heer dan ook Mooiweerzeilen. Dank BQ voor deze topvakantie!

Een zorgeloze en geweldig eerste zeilervaring.

Het was voor ons de eerste keer en dus een gok of onze familie zeilen leuk zou vinden. Van bij het eerste contact, stond BQ ons bij met advies en tips. BQ slaagt er in om een warm, persoonlijk contact te combineren met een professionele begeleiding en opvolging. Al de informatie, prijzen en documentatie wordt tijdig en keurig opgeleverd. Je voelt aan alles dat BQ heel veel ervaring heeft en dat hierdoor alles vlot en gesmeerd loopt, zowel in het voortraject als tijdens de zeilreis zelf. Ook de taxi aan de luchthaven was geregeld en bracht ons direct naar onze boot, waar onze skipper Jules al klaar stond. Samen met vrienden ( 8 personen - 2 gezinnen met elk 2 kinderen) hadden we gekozen om met een skipper een week in Griekenland te zeilen. De formule is ons prima bevallen en we hebben er allemaal enorm van genoten. Geen zorgen, geen stress, wij moesten enkel genieten. Top.

de beste actieve zomervakantie mogelijk dankzij top organisatie en griekse gastvrijheid.

Wij zijn voor de 5de keer met BQ gaan zeilen. De service van te voren hoe alles geregeld wordt en hoe je op de hoogte wordt gehouden is perfect. De begeleiding van de flottielje professioneel maar vooral erg gezellig. Bij problemen met de boot of anderszins wordt meteen gewerkt aan een oplossing, creatief en snel. De Griekse wateren en haventjes blijven fantastisch.

Topvakantie

Geweldige begeleiding, mooie route, schitterende plekjes

Goede begeleiding, fijne sfeer, mooiste haventjes, veilig

Heerlijke ontspannen week met BQ Yachting gehad

Precies wat jullie URL is: Mooi Weer Zeilen en dan ook in de prachtige omgeving van Kroatië / Eilanden bij Split. Ruime boot (voor ons 5en + schipper) van alle gemakken voorzien. Wel een beetje beknopt evaluatie formulier. Wat namelijk minder goed was, waren enkele (géén showstoppers) gebreken: De bijboot was te klein voor ons 6en en volgens de schipper enigzins lek, kapotte douchekop van de dekdouche en de bestekla die niet dicht kon blijven zitten. Op het laatst deed de waterpomp het niet meer, maar toen waren we net in de haven. Wel heel coulant van de verhuurder hoe deze omging met de schade: één van ons was in de hor van een dekraam gestapt en we hadden een glas gebroken, daar werd niet voor gerekend. Check in en check out verliepen heel soepel en prettig. Hele jonge schipper die goed kon zeilen en manouvreren (vooral bij aftanken heel prettig) en de omgeving goed kende, waardoor we op mooie plekken hebben gelegen.

Mooie, gevarieerde , maar zeer drukke bestemming.

De suncharter basis is goed gelegen en kundig personeel. Boot was ook perfect. Mallorca in augustus is wel erg druk en je moet eigenlijk hele week havens vooruit boeken wat het minder relaxed maakt. Wel erg mooi gebied met kristalheldere baaitjes mooie havens en goede restaurants. Jammer ook dat we dus Cabrera niet hebben kunnen boeken omdat hiervoor registratie nr van boot nodig is die alleen via suncharter bekend is.

Duinrugstraat 47

1361BD Almere