Super Service!

Menig bedrijf mag een voorbeeld nemen aan De IJzershop. Super snelle levering, keurig verpakt, kwaliteit producten, ga zo door Dames & Heren!

Top winkel

Ik heb al best wel wat bestellingen gedaan bij ijzershop het is goedkoper dan waar dan ook en ik ga nooit meer ergens anders staal, moeren, lagers enzovoort halen

Helemaal goed.

Had niet zoveel ijzerwaren nodig, maar het werd snel geleverd. Ook de verzendkosten vielen mij erg mee (€10).

Snel en niet duur

Vier UNP profieltjes besteld. Volgende dag, keurig verpakt, binnen. En exact op maat!

Goede snelle en correcte levering

Prima levering

Snelle levering, goede prijs kwaliteitverhouding

Kende het bedrijf niet, breed assortiment, goede prijzen,

De bezorgdienst die wordt ingehuurd is onduidelijk over de levering

De aangegeven bezorgdatum en bezorgtijden die worden doorgegeven worden niet behaald. Vervolgens krijg je geen nieuwe datum of tijden door. Door zelf contact op te nemen kom je achter de nieuwe bezorgdatum

Heldere website en snelle levering

Snel en goed

Volgende keer weer hier bestellen

Snel, goed verpakt, mooie optie om vergeten delen toe te voegen.

Goed georganiseerde leverancier met standaard lage leveringskosten.

Super snel geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd. helemaal top Alleen jammer dat je niet langere lengtes kunt bestellen. soms moet je net even langer dan 2 meter zijn

Heb nu voor de tweede keer een bestelling gedaan. Producten zijn netjes en tiptop in orde. Goede communicatie en snelle reactie’s op mails. Al bij al zeer tevreden.

Top materiaal en levering

Uitstekende levering, goede prijzen.

Uitstekende levering, nooit problemen en goede prijzen.

9,5

Zeer tevreden. Ijzershop is Zeker een aanrader.

Goed en snel

Kwaliteit en een snelle levering

Precies wat ik besteld heb

Top produkt

werd snel en p tijd afgeleverd

werd keurig afgeleverd alleen de bezorgtijd die ik door kreeg was niet correct i.p.v. werd keurig op tijd bezorgd alleen de doorgegeven tijd klopte helemaal niet was tussen 16.40 en 18.10 uur en werd 15.00 uur

Geheel naar wens

Snel en goed geleverd

Prima, snel geleverd, netjes verpakt

Twee u profielen van twee meter

Snelle levering en eerlijke prijs

Top bedrijf met goede kwaliteit en snelle levering.

Mooi Materiaal en zeer snelle levering

Ze leveren precies wat je hebt besteld mool materia 's l

goed geholpen!

Gebeld en goed advies gehad en meegedacht voor het product dat ik moest maken! Super netjes Geholpen!

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.