Goed product voor een nette prijs

Via de website product snel gevonden. Ook zijn de verzendkosten naar verhouding niet hoog.

lekker snel

goede maat gelevert en netjes voor de deur. een aanrader voor niuewe klanten

Weer een zending van de ijzerschop ontvangen. Alles snel en volgens afspraak geleverd en keurig verpakt. Ook complimenten voor de zeer correcte chauffeur van TransMission. Op naar de volgende bestelling.

Snelle levering, netjes verpakt

Leverancier heeft het keurig binnen gelegd

Prima levering geheel volgens afspraak en wens

Ik denk dat de titel duidelijk is.

Vlug geleverd, goed product.

Zoals titel zegt: artikel kwam de dag na bestelling, zou en ga hier nog eens bestellen.

Gewoon goed!

Klein foutje in het afleveradres maar dat mag de pretty niet drunken.

Tevreden

Heel snel en goed geleverd

Alles kan je op maat laten knippen en krijg je in de perfecte maat aangeleverd keurig verpakt en een zeer acceptabele prijs.

Uitstekende service

Snelle levering, fouten of onduidelijkheden worden snel opgelost via een telefoontje, daarbij is al het materiaal van ijzershop van goede kwaliteit. De webshop niet te vergeten natuurlijk, die is heel duidelijk, simpel en gebruiksvriendelijk ingericht.

Goede producten, goede prijs en snel geleverd!

Top gedaan!

Zeer snel

Dinsdag besteld, volgende dag binnen, super.

Vlot besteld en vlot geleverd!

Bestelling is snel afgehandeld en perfect volgens plan geleverd

levering goed en altijd snel bezorgd

goed verpakt en snelle levering

Prima snelle service en levering

Voor herhaling vatbaar

goed geleverd

Goede produkten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima en snelle levering zoals afgesproken.

Komen afspraak gewoon na. Top

Gewoon Top

Super bedrijf !!

Altijd snel geleverd keurig op maat gezaagd Of geknipt tegen scherpe prijzen!

Prima servies.

Bestelling lekker snel geleverd, als er iets is kan je ze altijd bellen.

Super snelle levering

Aluminium blokken besteld en volgende dag in huis. Perfect geregeld.

Prima,

Helemaal goed, snelle levering!

Netjes en op tijd geleverd

Goed geholpen

Snel, gemakkelijk en zo gedetailleerd als je zelf wil bestellen wat je nodig denkt te hebben. Nog sneller geleverd en de spullen zijn helemaal top.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.