Superrrr

Snelle levering,goede prijzen.

Helemaal top

Ik ben zeer tevreden, enorme keuze en een goede prijs. De levering was supersnel

top

mooi geleverd, fijn volgens afspraak, prima

materiaal prima snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt en aardige bezorger

Meerdere maken bestels bij Ijzershop. Altijd goede ervaring.

Goed, betrouwbaar en snel

Snelle reactie na plaatsen order en levering alles zeer correct afgesloten.

Prima, een foutje werd binnen 1 dag opgelost

Voor het eerst wat besteld 1 groter item en hiernaast vele bouten en moeren in verschillende maten en hoeveelheden 1 soort bouten bij eerste aflevering bleken te ontbreken Telefonisch contact loste dit probleem op De volgende dag werden de missende bouten bezorgd Prima dus

Simpel snel en goed

Gemakkelijk bestellen, prima prijs en aanbod, snel geleverd.

Goede snelle service

aanbevolen voor alle staalvereisten

Snel, netjes exact op maat. Helemaal tevreden.

Ik had 4 platen staal van 0,8mm besteld die op 840mm geknipt moesten worden. Zeer snel bezorgd, netjes geprijsd, goed aangekomen zonder beschadigingen. Ik ben tevreden!

Doen wat ze beloven

Vandaag besteld is morgen binnen zoals ze beloven

Snelle levering goede kwaliteit

Ik heb staal en bevestigings middelen gekocht. Ze werden weer snel geleverd. Goede kwaliteit en netjes ingepakt Ik vond het plat stl 35 breed een nogal ruwe walshuid hebben. Maar dat was geen probleem hoor ! grt Jan

prompte levering

en een goede kwaliteit aluminium strips

duidelijk aanbod, en precies geleverd

Erg fijn dat alles wat ik nog nodig had in het assortiment zat. Mijn (kleine) order werd vroeg op de dag geleverd, heel prettig, en was netjes verpakt. Kortom, een goede ervaring, ik kom hier zeker terug!

Ideaal je kunt precies wanneer er geleverd word!

Komen afspraken na. Leveren wat je besteld hebt. Artikel klopt met omschrijving.

Alles gaat goed behalve als ik aangeef dat we alléén op dinsdag en donderdag geopend zijn. Het wordt dan vaak op woensdag of vrijdag geleverd. Lastig !

vlotte levering, product voldoet aan de specificaties.

conform

Snel efficient correct

Al meerdere malen besteld bij ijzershop, producten zijn er altijd snel en compleet. Zeer tevreden

Prima en volgens afspraak

Na bestelling de volgende dag bezorgd en alles geheel volgens afspraak

Snelle levering, helaas niet helemaal onbeschadigd.

De levering was snel binnen. Ik heb 2 staven besteld bedoeld voor een geleiding op een cirkelzaag. Helaas zijn ze niet recht. Ik moet nog even kijken hoe ik dat op ga lossen.

uitstekende kwaliteit en prima levering

heldere site, snelle levering en service. zaagwerk altijd zoals opgegeven

Goede prijzen en snelle levering

Ik bestel hier regelmatig staal voor in de smederij. Omdat ik geen grote aantallen nodig heb is ijzershop een top alternatief voor de staal groothandel. Erg goede prijzen en zeer snelle levering.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.