Eenvoudig snel en goed

Prima wesite. Snelle levering. Prima kwsliteit.

Snelle correcte levering

Goede en snelle levering

goed bedrijf snelle levering

netjes een bericht wanneer er geleverd word ,echt top

Kwaliteit voor een goede prijs

Kleine bestelling, snel geleverd. Uitstekend verpakt, goed materiaal. Zeer tevreden.

Levering volgens afspraak

Doen war gezegd wordt

Zeer vlotte levering en metaal is goed te bewerken.

Top!!

Mooi product en een snelle levering. Ik heb hier al vaker besteld en dat zegt genoeg.

Niets op aan te merken

Bestellen en de volgende dag in huis. Top

Top bedrijf

Gisteren besteld via internet en de volgende dag weer alles geleverd, dat vind ik helemaal top en ook nog eens prachtig materiaal waar ik mee uit de voeten kan, toppers.

Snelle levertijd en de webshop ook prima.

Goede materialen en snelle bezorging

Het is altijd goed verpakt en snel geleverd daarom hoge beoordeling

zonder problemen snel geleverd

wat ik besteld heb kwam snel aan en alles klopte precies.

Prima geregeld

Prima afgehandeld. Niks om aan te merken alleen dat het zeer goed is verlopen, zeker een aanrader.

duidelijk ,en super snel geleverd

gaat altijd goed

Contact meer dan prima, levering heel snel, Top!

Mijn ervaring is dat de bestellingen heel snel zijn qua communicatie en levering. Minpuntje: ik bestel juist via internet om geen onnodige materialen over te houden. Ik heb nu 6 korte hoeklijntjes besteld en krijg rest van de hoeklijnen meegeleverd. Ik heb ook 3 platte strippen besteld en krijg de rest van de grote plaat meegeleverd. Ik heb er verder niets meer aan. Zonde en energieverspilling.

Snelle levering voor goede prijs

Plaatmateriaal 8 mm dikte afmetingen 500 x 1000 mm besteld voor laswerk aan mijn oldtimer. Binnen 1 dag geleverd en de prijs is vele malen goedkoper dan bij de lokale automaterialenzaken. Zeer tevreden emt IJzershop.nl met zowel de snelle service als de prijs/kwaliteitverhouding. Het gemak van online kopen is hiermee bewezen!

Duidelijk en gebruiksvriendelijk website

Snelle levering en correct verpakt

makkelijke webshop zeer tevreden.

altijd perfect geleverd.

ben blij dat er nog een zaak is om zo makkelijk en snel te bestellen.

dit bedrijf is een aanrader.

materiaal wordt zeer snel en goed verpakt geleverd.

Mooi ingepakt en netjes geleverd. In één woord Super

Mooie producten/levering

Goede kwaliteit en levering. Direct een account aangemaakt.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Snelle service, handige website.

Makkelijk bedienbare webshop, strak geregeld en snel geleverd.

Goed en snel

Goed en snel

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.