Komen afspraken direct na zorgen voor follow-up

Over het weekend heen is het voor bedrijven altijd lastig het volgende leverslot op de maandag te halen. Geen probleem bij de IJzershop. Helemaal blij hier, levering zo rond sinterklaas en tegen Kerst is altijd een beetje lastig om dat binnen de beloofde tijd te realiseren, daar moet je als klant toch rekening mee houden. Ook in dit geval duurde het een dag langer, prompte afhandeling richting het eerste leverslot is dan belangrijk.

uitstekend

Ik vond bij IJzershop materialen in maten die bijna nergens te krijgen zijn. Ik werd in contact snel en goed geholpen!

Hele goede prijs-kwaliteitsverhouding

Twee aluminium hoekprofielen gekocht voor een sterk concurrerende prijs. Prima kwaliteit, en ook nog binnen een dag verzonden. Mooier kan het niet.

Alles prima verpakt en afgeleverd. Helaas werden we niet een half uur van te voren gebeld, zoals was aangegeven, waardoor we niet thuis waren. Dat is jammer, want het pakket was zwaar.

Mooi assortiment, goede prijzen en rappe levering

Het bestellen is een fluitje van een cent; de prijzen zijn fatsoenlijk en de levering lekker snel. Het pakket kwam goed verpakt netjes op tijd, dus hier een tevreden gebruiker. Ik heb het spul (POM staf en Corten plaat) nog niet kunnen verwerken, dus over de kwaliteit van de materialen kan ik nog niets zeggen, maar ik heb geen reden om aan te nemen dat dit niet in orde zou zijn.

Uitstekend!

Perfect. Kan niet beter!

Snelle levering volgens opdracht.

Het bestelde was eerder binnen dan het verzend bericht. Goede en snelle afhandeling.

Snelle levering keurig verpakt

zeer snelle en correcte levering

helemaal toppie

Goed en snel.

Diverse soorten ijzer.

Snel, makkelijk en goed materiaal

Schoon, onbeschadigd en recht materiaal en Altijd een snelle correcte afhandeling

Makkelijk en snel.

Zeer makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snel en goed geprijsd

Ik ben zeer tevreden en zal zeker terugkeren

Goed product voor een nette prijs

Via de website product snel gevonden. Ook zijn de verzendkosten naar verhouding niet hoog.

lekker snel

goede maat gelevert en netjes voor de deur. een aanrader voor niuewe klanten

Weer een zending van de ijzerschop ontvangen. Alles snel en volgens afspraak geleverd en keurig verpakt. Ook complimenten voor de zeer correcte chauffeur van TransMission. Op naar de volgende bestelling.

Snelle levering, netjes verpakt

Leverancier heeft het keurig binnen gelegd

Prima levering geheel volgens afspraak en wens

Ik denk dat de titel duidelijk is.

Vlug geleverd, goed product.

Zoals titel zegt: artikel kwam de dag na bestelling, zou en ga hier nog eens bestellen.

Gewoon goed!

Klein foutje in het afleveradres maar dat mag de pretty niet drunken.

Tevreden

Heel snel en goed geleverd

Alles kan je op maat laten knippen en krijg je in de perfecte maat aangeleverd keurig verpakt en een zeer acceptabele prijs.

Uitstekende service

Snelle levering, fouten of onduidelijkheden worden snel opgelost via een telefoontje, daarbij is al het materiaal van ijzershop van goede kwaliteit. De webshop niet te vergeten natuurlijk, die is heel duidelijk, simpel en gebruiksvriendelijk ingericht.

Goede producten, goede prijs en snel geleverd!

Top gedaan!

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.