Laden reviews...
340 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en nette verzending. Er is een duidelijk website met een breed assortiment tegen scherpe prijzen. De service wordt als behulpzaam en vriendelijk genoemd. Over het geheel genomen geeft dit bedrijf een positieve indruk met consistente leveringen.
altijd keurig op tijd
pim
almere
zeer goede aanlevering, en degelijke materialen.
Erwin van Extel
Drempt
Snelle levering, goed geholpen
Thijs
Waalre
al vaker besteld bij ijzershop, en iedere keer weer positief. prijs, maatvoering en levering.
John
Zundert
Positief
Jules
Kerkrade
prima service en snelle levering
ge
Sijbrandij
Goed assortiment en voordelig en snel geleverd. Afgeleverd door een goede transporteur en een nette gezellige chauffeur.
Ton
Groesbeek
In het weekend besteld en dinsdag geleverd. Heel tevreden. Mooi en goed. Blokken aluminium.
Koen
Kaldenberg
Ik had besteld en binnen 2 dagen was de levering geschiedt
Jan Kleinenberg
Roswinkel
prijs is goed en snelle levering en de bezorging is uit de kunst, kunnen veel bedrijven van leren, vriendelijk en behulpzaam.
Hans
Tilburg
Bestelling geplaatst en ook als aangeven netjes bezorgd voor de tijvak zeer tevreden
Bennie Janssen
Nijmegen
Het pakket binnen gekregen goed verpakt dus helemaal goed.
Arie Punt
zeer goed
18 July 2026
Jan Willem Knol
Hoogeveen
Mijn 1e bestelling bij de ijzershop en wel héél erg goed bevallen. Goede prijzen, top website en verzendkosten eveneens top!!
Bert Deurenberg
BEEK LB
Gewoon weer eens perfect, na bestelling zeer snel in huis
Freek
Blokker
SNELLE LEVERING VAN FRIESLAND NAAR LIMBERG!! GOEDE PRIJS GOED VERPAKT OOIT TELEFONISCH CONTACT GEHAD EN NIETS WAS TE VEEL. EEN WOORD ZO ZOUDEN MEER BEDRIJVEN MOETEN ZIJN, GR FRANK.
Frank Hendrikx
Weert
Snelle afhandeling.
Jannes van Biessum
Assen
Bestellen gaat makkelijk, wordt snel geleverd, zodanig verpakt in dik karton om geen beschadigingen tijdens transport te krijgen. En een goe product. Waar voor je geld.
Dick de Beer
OOSTERWOLDE FR
Rob Lucassen
Almere
Om 15 uur besteld. Volgende ochtend om 8 uur geleverd!! Chapeau
Ludo Boeije
Amsterdam
Alleen maar goede ervaringen. Men levert snel. Producten voldoen aan het beloofde. Ijzershop van harte maanbevolen.
11 July 2026
klaas de Jonge
Kommerzijl
Inmiddels verwerkt, past prima
10 July 2026
Chris
GASSELTE
De levering was buitengewoon snel Verpakking was helemaal perfect De ene buis rond 16 mm was helemaal goed
10 July 2026
Hans Schermers
Wijk en Aalburg
Wij hebben u net een berichtje gestuurd. U heeft daadwerkelijk een stalen én een aluminium buis besteld, dus volgens mij heeft u alles gekregen wat u besteld heeft.
Met vriendelijke groet,
Tako van der Veen
IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt.
Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.
De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.
Venusweg 15
8938BC Leeuwarden