Helemaal top

Had wat ijzeren strip nodig, en de bouwmarkt vraagt de hoofdprijs. Kwam bij IJzershop terecht en voor die 8,26 verzendkosten laat ik het mooi thuisbezorgen. Ik ben er happy mee en kan het aanraden om hier je ijzer te kopen.

Snel goed verpakt juist

alles klopt

Alles zoals verwacht en best goedkoop

Materiaal snel geleverd tegen een zeer nette prijs. Alles keurig verpakt. Jammer dat de knip en setservice tijdelijk niet beschikbaar was.

Goed bedrijf alles kompleet en snel geregeld

Goed en snel geregeld alles klopte

Snel, betaalbaar, en klantvriendelijk.

Snel,betaalbaar en klantvriendelijk.

Top uitstekend

Goed materiaal en snel geleverd .

Goede site en snel geleverd

Fijne site, makkelijk staal opzoeken niet alles door elkaar maar netjes onder elkaar. Prijzen duidelijk. Snelle en nette levering. Schoon staal geen roestige troep. Ben blij met zo'n leverancier, ga zo door.

Snel geleverd Goed verpakt Makkelijke site En een goede service Een aanrader

Gewoon perfect

Online bestelling ging zeer eenvoudig, duidelijke informatie, snelle feedback. Levering en informatie hierover was ronduit super!

Opgegeven maten kloppen exact, en een pluim voor de vervoerder en dat zegt tegenwoordig wel wat!!

Makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd

transparant en eerlijk in communicatie.

Breed assortiment, prima sales support en supersnelle levering

Fijne samenwerking

Fijn gesprek Redelijke prijs De bezorgkosten maken het weer goed Mijn materiaal lengte kwam goed uit. Lastig voor langere maten, ivm extra las Prettige bezorgen Zeer snelle levering Gr. Lotie

Kwaliteit, accuraat en op tijd

Goede service. Duidelijke webshop. Goede kwaliteit en snelle levering binnen 2 dagen dus we konden ons werk afmaken. Prijsverhouding zeer netjes.

Doen wat afgesproken is

Duidelijke correcte uitleg en levering

Exacte maatvoering

Plaatstaal besteld en op maat laten maken. Exacte maatvoering! Binnen 1 werkdag geleverd. Dat is prettig werken!

Geleverd zoals ik besteld heb, ook nog eens zeer snel! Perfect

Qua prijs, kwaliteit en snelheid precies wat ik nodig heb. Ik ga zeker weer bestellen

Snel service en levering, en goede kwaliteit. Goede communicatie wanneer dat nodig is.

de zaagsels waren vol met zaagsels

Het is jammer dat de platen niet dchoongemaakt zijn van de zaagsels, met kleine kinderen in de buurt is het toch een beetje ongewenst

Snelle levering Top

gewoon goed.

Super goed.

Had zelf verkeerd gemeten, maar heb toch hulp gekregen om de goede afmeting te krijgen van Aluminium.

Product als omschreven, echter wel slordig afgewerkt

U-profiel besteld en ontvangen in de standaard maat van 2mtr. Na ontvangst waren beide uiteinden rijkelijk voorzien bramen. Kleine moeite om na het afzagen even een vijl er langs te halen, toch? Gezien de grote van de braam, vraag ik mij ook af hoe bot de zaag wel niet geweest moet zijn.

Snel

De enedag besteld de volgende dag geleverd en de tijd wat vermeld stond dat was overtroffen ze waren eerder top

Snel en goed geleverd

Wij hadden een ijzeren plaat nodig voor onze watertank van de boot. De plaat werd netjes de volgende dag thuis gebracht

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.