Je krijgt wat je vraagt

Keurige en snelle levering

Altijd goed

Ik bestel altijd mijn spullen daar altijd goed en prima verpakt

Snel geleverd, goed verpakt.

beloftes die ze ook na komen

Prima materiaal, betaalbaar, voor ieder wat wils, snelle levering, keurig verpakt.

Snelle correcte levering

De levering is snel en correct uutgevoerd

Top bedrijf!!!

Super bedrijf. Al verschillende keren besteld. Nette prijzen en zeer vlugge levering.

Top sevice

Snelle leveringen, top

gewoon waar voor je geld

Gewoon goed

Snel geleverd, goede service. Tot het volgende!

Bijna alles ‘ijzer’ voor gunstige prijs

Assortiment is prima in orde, ik kan bijna alles vinden wat ik nodig heb (one-stop-shop). En de verzendkosten zijn altijd een prettige verassing!

Geweldig materiaal

Ik ben zeer tevreden het was een dag later al binnen en het zag er zeer goed uit

Voor staal naar...

Zoals gebruikelijk snel en handig bestellen, maar in mijn geval, is de bezorgdienst niet zo snel, helaas voor de IJzershop, is het eind wat niet hun beloftes nakomen, ze komen niet, ze komen wel, ze weten zelf niet wanneer iets wordt gebracht (Trans-mission). En dat is jammer! Je betaald top dollar voor de aflevering.

Super snelle levering, goed verpakt 5 sterren echt verdient.

Super snelle levering, goed verpakt

Goede prijs en snelle levering

goede prijs en snelle levering. De 10 euro vaste verzendkosten is ook aantrekkelijk.

Uitstekend!

Uitstekende service!

In één woord; uitstekend

Aantrekkelijke prijzen en snel, goed verpakt en netjes afgeleverd

Voor het eerst besteld

Voor het eert ijzer online besteld. Ik had de reclame van ijzershop, gezien op het YouTube kanaal AB customs. En zodoende ook besteld bij ijzershop. In het verleden kocht ik mijn staal in een bouwmarkt of een enkele keer bij een metaal verwerkings bedrijf in een dorp verderop. Maar ijzershop maakt het zoveel makkelijker. Lekker vanuit mijn huis bestellen wat ik nodig heb. Snel geleverd en heel netjes verpakt. Dus ik vind ijzershop zeker een aanrader. En als ik weer ijzer nodig heb ga ik het zeker hier weer bestellen

Makkelijk bestellen en snel geleverd En ook de mogelijkheid om te schrijven waar het eventueel kan worden neergelegd als je niet thuis bent. Helemaal top

Snel en goed

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Prima bedrijf snelle en bijna correcte levering.

Er was van de bestelling 1 stuks te weinig geleverd maar dit was zeer snel gecorrigeerd en nagestuurd. Niets op aan te merken.

Voorbeeldige Service

Bestelling was verkeerd bezorgd. Dat lag aan de bezorger, niet aan de IJzershop. Maar na een telefoontje aan de IJzershop werd het pakket een uur later alsnog aan de deur bezorgd. Keurig!

Heel makkelijk, goed en snel

Snel reageren op een vraag via de mail. Bestelling ging makkelijk en het was snel bezorgd

prima service, maar de prijs voor een koker van 2 m is echt bizar.

prima service, maar de prijs voor een koker van 2 m is echt bizar.

Top service!

Veel materiaal! Snelle service!

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.