Goed product en super service

Ik had ene product besteld maar de verkeerde maat. Savonds een mailtje, sochtends direct bevestiging van aanpassing en te veel betaalde terug gestort. Top!

Assortiment is groot en de levering supersnel

Goede en snelle levering

Volgende dag al in huis. Mooi op tijd geleverd.

In 2 stappen naar het gewenste resultaat, met een geweldige klantbeleving

Per abuis was er een plaat verstuurd i.p.v. 2 op maar gemaakte stukken. Nadat hierover contact was geweest, is er gelijk gewerkt aan het herstellen hiervan en zijn de gevraagde stukken inmiddels op weg naar mijn huisadres. Zeer positief is de afterservice ervaren. Waarvoor dank. Zeer aan te bevelen. Mvgr Marcella

Gewoon normale levering

Kan er weinig speciaals over zeggen war. Heb 4 platen besteld en 4 platen ontvangen.

Mijn eerste bestelling een perfecte ervaring!

Ben mijn nieuwe werkplaats aan het inrichten, via Youtube de ijzershop meermaals voorbij zien komen en zo daar tot deze bestelling gekomen. flinke staalplaat van 4mm dik nodig voor mijn werkbank/lastafel. Duidelijke website en keurige bezorging (rond de feestdagen), helemaal TOP1

Snelle levering en correcte bestelling

Snel en netjes

Simpel te bestellen en snel geleverd, Netjes verpakt

Al vaker besteld goed en snel bezorg. Laatste bestelling was echter niet helemaal goed gegaan binnen 48 uur is het probleem geheel opgelost . Dus van mij 5 sterren.

Snel besteld snel geleverd.

Uitstekend bedrijf.

nog nooit problemen gehad

fijn dat ik als particulier ook materialen en mechanische onderdelen kan kopen die anders niet berijkbaar zijn.

Helemaal tevreden

Snelle levering prima prijzen normale verzendkosten

Goede toelichting en advies via de telefoon en bestelling binnen 2 dagen ontvangen.

snel levering en goede kwaliteit

Zeer snelle levering (<24 uur) en van top kwaliteit.

Perfect online bestellen en afgelev

Zeer goed en zorgvuldig

Zeer snelle levering voor juiste prijs

Product was goed verpakt en snel geleverd

De besteling was inorde en de kwaliteit/op gegeven maatvoerimg klopten allen. Wel was mijn metalenplaat gebogen in de hoeken. Dit was erg vervelend! Misschien door transport of van uit de fabriek? Het karton kan niet veel hebben misschien voor zulke bestelling en kunststof hoekjes gebruiken?

Altijd snel geleverd

Duidelijk, snel, correct..

Niet de goedkoopste, wel de beste!!

Fantastisch.

De volgende dag al geleverd,verzendkosten zijn bijzonder laag,wat een gemak.Thanks!!!

Precies wat ik nodig had

gewoon de beste

prima duidelijke website,goede prijzen,supersnelle levering

Overzichtelijke site. Snelle bezorging. Zeer netjes en goed verpakt. Aluminium profielen zien er goed uit.

Zeer te vreden

Zeer snel , de bestelling kloppen . Goed geleverd . Hopen dat de prijzen niet super hoog gaan stijgen .

Snelle levering, perfect verpakt

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.