Prima ervaring goede prijs verhouding en snelle levering

Het bestellen ging simpel. Goede prijs Weinig vervoerskosten ten opzichte andere aanbieders. En toch binnen een korte tijd. De levering op zijn plaats

Goed dienst

Makelijk bestellen en snel levering.

Snel, correct en vriendelijk.

Vlotte levering, duidelijk en klantvriendelijke behandeling.

Goede prijs met name voor de bezorging

Het model van vaste verzendkosten bevalt me uitstekend. Bij mij in de buurt kan ik nergens als particulier metaal aanschaffen. Op deze manier kan ik snel verder met mij projecten. Het product was goed verpakt en de keuze is uitstekend

Eenvoudig besteld, snel geleverd!

Bestellen was eenvoudig en de volgende dag werd het al geleverd.

snel geleverd

snel en netjes geleverd

Correct

Altijd correcte service

Top service/kwaliteit

Goede ervaring met de ijzershop! Zeer snelle levering en goede kwaliteit artikelen!

Snelle levering,

Product snel geleverd , product prima , kan ook weinig mis zijn met een paar sterknoppen

Zeer goede en snelle bezorging

Zeer goed, product is goed en snelle levering

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Goede site en perfecte afhandeling - een woord keurig !!

Zodra ik wat nodig heb zal ik direct naar jullie site als eerte terugkomen.

Gewoon goed

Meerdere keren al een bestelling geplaatst en nooit een probleem gehad. Fijne overzichtelijke site. Ze doen wat ze beloven. Ook de bezorging is netjes.

gewoon goed

gewoon goed op tijd verzonden

In alle opzichten een dikke 10.

Plaatwerk gekocht voor prima prijs en goede kwaliteit. Het geleverde was goed verpakt en snel geleverd.

snel

grote sor****** duidelijke website en een snelle levering, netjes verpakt

Keurig

Alles klopt en zit altijd netjes ingepakt

Snel geleverd!

Snel geleverd, keurig verpakt en kwalitatief goed!

Deskundig advies en snelle leverng

Ik had een telefoontje met een vriendelijke medewerker die mij goed adviseerde over het type profiel dat ik nodig had. Twee dagen later had ik het bestelde in huis. Ook over tijdstip van de levering werd ik per E-mail goed geinformeerd. En niet onbelangrijk, het geleverde voldeed aan de verwachting

Zeer tevreden snel geleverd

Snel geleverd goed product

Cum Laude voor klantvriendelijkheid

Onlangs een bestelling geplaatst voor zo'n 40 kg staal in lengtes van 2 m. Twee uur later nog wat plaatwerk aan toegevoegd. Maar de 'toevoeg' knop leek niet te werken. Ik bel ze om mijn beklag te doen, bleek mijn eerste bestelling al afgewerkt te zijn voor verzending. Maar de status werd zonder problemen teruggezet, zodat ik kon toevoegen wat ik wilde. Dus zeer tevreden en de kwaliteit van het materiaal is ook prima.

snel en goed

snel en goed

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.