Correct snel en goed geprijsd aanrader.!

Prettig en snel

Snel

Top bedrijf

Bijzonder! Dit is de nieuwe manier van ondernemen, maakt een hoop mensen blij. Gewoon, omdat veel dan deze artikelen weer voor voor iedereen bereikbaar is geworden. Chapeau! Mvg Christiaan.

Uitmuntend

Zeer prettig

snel en goed geleverd

Prima bedrijf

Vlotte levering met redelijke prijzen

Snelle en goede levering

Gisteren besteld en vandaag binnen. Artikel dat je niet kunt kopen in een bouwmarkt maar online moet bestellen. Volgende keer weer naar dit bedrijf!

goed spul dat snel werd geleverd

goede materialen tegen een goede prijs en heel snel geleverd.

snel geleverd

Als je het hier niet vindt, vergeet het dan maar.

Had overal gezocht naar stalen hoekprofiel met ronde hoek, leek niet te vinden tot ik op de site van IJzershop terecht kwam, daar in het assoriment en op voorraad en snel voor een schappelijke prijs verstuurd. Zekee een aanr5ader!

Goede service!

Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel en helpen ook graag met de juiste keuze te maken. Daarnaast snelle levering en voor zover ik kan overzien ook klantvriendelijke prijzen. Bijzonder prettig is ook dat ze spontaan en met plezier dat ene stapje extra doen. Ik kreeg extra staaltjes meegestuurd om alvast te oefenen zodat ik het bestelde product niet zou verpesten. Al met al een fijn bedrijf.

Snelle levering, lage verzendkosten

Wat ben ik blij dat ik deze winkel gevonden heb, super snelle levering tegen zeer lage verzendkosten. Ideaal voor kleinere hoeveelheden

Perfect, snel en jullie doen wat er beloofd wordt.

Top goed spul en zeer goed verpakt. L. G.

Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding en snel bezorgd

De meest voorkomende staal profielen heeft ijzershop in huis. Opvallend is dat deze ook nog zeer scherp geprijsd zijn. Levering is ook erg snel.

Gemakkelijk bestellen, goede prijs, snelle en duidelijk hoe levering, goed verpakt en het produkt, een aluminium traanplaat, volgens verwachting.

Goed verpakt en snel geleverd

Bij mij in het dorp is geen smid meer waar ik ijzer kan kopen als particulier. Dit is een prima alternatief Bovendien is dit veel gemakkelijker

prima zaak om te bestellen

hoge snelheid goed verpakt ruime keus prima zaag service

Kwaliteit en snelle levering!

Twee keer een hoop staal profielen besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit materiaal.

Very good

Fast and profesional

graag weer

goeie prijs, product zo als verwacht, snelle levering.... graag weer!

Na klacht over de transporteur, uitstekende service om eea op te lossen

Snelle uitvoering van order die ongelukkigerwijze niet vlekkeloos werd afgeleverd door expediteur. Echter na klacht, uitstekend opgepakt om fout te herstellen. Zeer tevreden over volwassen reactie.

Hele goede service en correcte behandeling

Mijn vaste leverancier

Een overzichtelijke website, en snelle levering.

Ruim assortiment. Bestellen en meestal de volgende dag al binnen. Netjes verpakt. Ik heb geen ervaring met andere aanbieders maar heb daar ook geen behoefte aan.

Al meerdere malen materiaal besteld ,altijd goed verpakt snel geleverd

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.