Perfect !!

Snelle levering tegen een lage preis. Fantasties !!

PRIMA kwaliteit en snel bezorgd.

perfekte firma, perfekte levering, goede prijzen!

IJzershop heeft een zeer uitgebreid productpakket met zeer redelijke prijzen. Wat heel sympathiek is: of de order groot of klein is maakt niets uit: de afhandeling id altijd zeer zeer zeer goed!

Goed en snel

Mijn bestelling was precies wat ik wilde en werd goed op de hoogte gehouden over de bezorging. Echt een aanrader dit bedrijf. En niet te vergeten supersnel!

top!

altijd goed geleverd, top!

Snel en goed!

Snel geleverd.

Snel en goed!

Erg goede ervaring gehad met bestelling! Systeem werkt goed en snelle levering

Geen klachteb

snelle goede levering

super

super

Snel en goed

Makkelijk bestellen, dag later in huis.

van deze tijd

Goed wat afgesproken klopt

Kwaliteit

Geleverde staal is van hoge kwaliteit

Snel, correct en uitmuntende service!

Alle bestellingen altijd heel snel en correct geleverd, precies naar omschrijving in de webshop. De enkele keer dat er een artikel met een mankement bij zat, werd daags na een reactie via de website een vervanging geregeld. Weinig plaatsen waar de service zo goed is. Aanrader met stip!

Ga zo door, goed bedrijf

Correct

zeer snel en mooi materiaal

heb er al meer besteld zeer tevreden

Snelle, veilige en duidelijke levering.

Super service

Snel en goed geleverd

Snel en volgens afspraak geleverd

duidelijke website geen gedoe snelle verzending en netjes verpakt af geleverd .

Snelle levering, goedkoopste aanbieder

Voor mij is dit elke keer de goedkoopste aanbieder incl levering. Ik heb ondertussen zo een 5x hier besteld en het is elke keer netjes verlopen. Snelle bezorging ook met zaagservice.

Oke

Snel geleverd, helaas kwam de aluminium plaat beschadigd aan. Hier kan de verzender natuurlijk niks aan doen.

Snelle levering top

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.