een tevreden klant

Ik had een 12mm boor nodig voor een ijzeren balk. Ik kreeg extra advies hoe daarmee om te gaan. Het is gelukt. Het was ook niet mogelijk om online te bestellen. De medewerker ging zelf proberen en kwam achter dat het inderdaad niet lukte en ging er achteraan. Ik werd heel snel teruggebeld dat het opgelost was en ik kon bestellen en had ik de boor alsnog de volgende dag in huis.

Snel en efficient

snel geleverd en een goed produkt

snel geleverd en een goed produkt

Zeer goed materiaal goed vervoersbedrijf TransMission. Ijzershop is mijn 1e keuze.

Erg duidelijke website, goed materiaal, uitermate duidelijke terugkoppelingen wat de status is en ben érg te spreken over het vervoerbedrijf TransMission. Heb ik staal nog, kijk ik eerst naar Ijzershop in de hoop dat ik daar alles vind wat ik nodig heb. Je bouwt vertrouwen op met Ijzershop's service en wijkt liever niet uit.

Zoals afgesproken.

Dinsdagavond besteld, donderdagavond binnen, prima. Bezorgkosten wat aan de hoge kant.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

100% Tevredenheid

Top, snelle levering met duidelijke Track&Trace

Kort, bondig, snel geleverd

Duidelijke taal, geen gezeik

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Super, snel geleverd, mooi materiaal en goede prijs

Zeer snelle levering

Jammer dat de stukken niet langer kunnen als 2 m ga zeker vaker bestellen als ze een goede kortings code hebben

uitstekend

bestelling was eenvoudig. Betaling via IDEAL liep vlot en de levering van de order was volgens verwachting met Trans Mission. Kortom een goede en snelle afhandeling van mijn order. TOP

snelle levering.

Een "niets-op-aan-te-merken" bedrijf.

Duidelijke en makkelijke site. Bestelproces en leveringsvoorwaarden duidelijk, zonder al te veel klikken. Levering snel en goed verpakt.

Duidelijk site, snelle levering

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen en een snelle en nette levering.

Groot assortiment, goedkoop en snelle levering.

Bestel vaker en kan snel weer verder met mijn klussen.

Goede service perfecte levering

Mooi opmaat gezaagd

Snelle levering, goede producten

Erg tevreden, over de kwaliteit, de snelheid maar zeker ook de lage verzendkosten

Zoals afgesproken

zie bovenstaande

Snelle levering, bedankt

Prima leveringen en compleet met rest materialen

Prima aluminium profielen die ik niet in de bouwmarkt kan krijgen en ook niet voor die prijs. Aan huis geleverd. Als het binnen die 2 meter past, krijg je het rest materiaal erbij. Blijkt toch wel weer erg handig. Blij mee

Met name de normale bezorgkosten voor kleine bestellingen. Bij concurrenten is dit 5-6 keer hoger

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Snelle levering en juiste materiaal

Zoals altijd spullen snel geleverd.

Prima bedrijf, doet wat het belooft, levert spullen zeer snel tegen een goede prijs.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.