Hoogwaardig product en snelle levering

De bestelling online was eenvoudig en snel. Geen gekke offerte aanvragen oid. Gewoon online bestellen zoals het hoort. Levering was snel, profielen goed verpakt én van hoge kwaliteit.

Goed en snel

Snel geleverd voor een goede prijs.

Doen wat ze beloven

100 procent tevreden

Goede en snelle levering als je met bestellen. Niet goed met internetten overweg kunt wordt je rustig en vriendelijk verder geholpen..

All great - service, selection, price, delivery - brilliant

Got exactly what I wanted and received it super fast - thank you so much - a very professional shop!

Goed en snel

zeer goede en snelle service

zeer goede en snelle service

Netjes geregeld snel en kwaliteit

Was zo verzonden. Was snel bezorgd goeie kwaliteit

Prima shop

Keurig geleverd, netjes voor de deur gelegd

Uitstekende service

Fouten maken we allemaal, hoe we het oplossen kan het verschil maken. Ijzershop is zo’n webwinkel die het verschil maakt! Enorm tevreden.

Boven verwachting goed geholpen.

Ik was opzoek naar wat oefen staal en rvs om beter te leren lassen. Ik had verwacht de volle prijs voor een plaat staal te moeten betalen. Echter na een telefoontje bleek het ook mogelijk te zijn om een leuk pakketje samen te stellen, met wat voor de ijzershop als restmateriaal wordt beschouwd. Maar voor mijn doel prima geschikt. Handzaam formaat. Meerdere diktes. En ze hebben er zelfs wat koker en buis materiaal bijgedaan. Helemaal perfect. En dit alles tezamen voor een leuk prijsje en de volgende dag al geleverd.

snel!!!

Duidelijk website, waarop ik exact de maat en materiaal van de boutjes kon aangeven. Volgende ochtend al in de bus. Super service!

Super service

Quick delivery. Fast service. Too bad not all the items were available.

Snel en prima service

Het bestellen van staal is niet altijd makkelijk, ijzershop maakt dat het erg soepel verloopt. Binnen 2 dagen mijn bestelling ontvangen.

Geweldig goed!! goed telefonisch bereikbaar, supersnelle levering !

Geweldig goed!! goed telefonisch bereikbaar, supersnelle levering !

Op tijd, prijs is op marktniveau, geen fouten

Kwaliteit en snelheid

Makkelijke webshop, zeer snelle levering van kwaliteits materialen.

Uitstekende service

Dit is de derde keer dat ik met de ijzershop zaken doe en kan alleen maar zeggen dat alles naar volle tevredenheid is afgehandeld! (snel en correct)

Top leverancier!

Ik gebruik niet veel, maar snelle en correcte levering.

Uitstekend.

Snelle levering en compleet. Het verzoek om de bestelling naast de woning achter te laten werd tot mijn verrassing opgevolgd. Bovendien goed geprijsd.

prima bedrijf, levert wat je verwacht

Ik ben uitermate tevreden met dit bedrijf, snel en betrouwbaar!

top

tot de volgende keer

Top product en snel geleverd

Goed product ziet er netjes uit en binnen het gezegde termijn geleverd

Geweldige service en duidelijke offertes

Duidelijke offerte ontvangen voor een goede prijs, waarbij het gemakkelijk besteld kon worden. De snelle levering is ook aangenaam.

Bijna goed

Heldere website en professionele afhandeling en snelle levering. Alleen jammer als ze aangeven dat ze het product gratis voor je te zullen zagen dat het uiteindelijk niet gezaagd blijkt te zijn. Geen groot probleem maar wel jammer. Anders waren het 5 sterren geweest.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.