Snelle levering, precies wat was besteld, goed verpakt

Snelle levering, precies wat was besteld, goed verpakt

Altijd een geweldige service !

Duidelijke website Goede producten Snelle levering

Altijd snel en goed

Elke keer weer snel en goed geleverd

Perfectie bestaat niet maar..

..wel bijna. Erg goed. producten tot dusver maar ook de goede en aangename levering!

Vlotte levering

Prijs kwaliteit top! Goedkope bezorging.

Super snel en Top geregeld!

Bestellen gaat simpel en snel, en gelijk al de volgende dag in huis. Perfect!!

Prima levering, maar zonder de gewenste zaagsnedes geleverd

Ik had gevraagd om enkele onderdelen te zagen en te bellen als dingen onduidelijk waren. Helaas werden de onderdelen geleverd zonder zaagsnede, waardoor ik dit zelf moest doen.

Sneller en goedkopere levering dan andere bedrijven... het enige minpuntje dat ik heb bij mijn laatste levering is dat er in de ronde staaf van 10mm een "golf" zit...

corekte leveringen en kwaliteit

mijn ervaring met ijzershop is. de kwaliteit en de prijs ze leveren vrijwel direct en snijden/knippen ook op maat ,erg handig je kunt er terecht met je vragen en word goed geadviceerd.

Gewoon erg goed en snel

Zelfs na 15u besteld en toch volgende dag in huis. Dat is toch super!

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Snel en accuraat

Snel en accuraat

Super snelle levering

Nette levering en goedkope verzending

Alles ging gewoon goed

Hartstikke goed

Grote keus, niet te duur, snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Geleverd wat afgesproken is

Duidelijk niet duur

Mooi assortiment en zeer snelle levering!

Meer dan genoeg keuze in verschillende materialen. Mooie snelle levering en prima verpakt.

goede service

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Wat ik verwachte en kreeg is hetzelfde

Ruime materialen keuze. Prettig werkende site. Vanwege het knippen van het Corten staal bij deze bestelling een tekening ingestuurd. Bleek er toch een onduidelijkheidje, niet eigenwijs doorgaan maar even de moeite nemen om met een telefoontje dit te bespreken en op te lossen, helemaal OK. Bezorging volgens afspraak en de prijs daarvoor lijkt mij niet te duur. Als metalen materialen leverancier is dit mijn favoriet. Gr. Peter

snel en correct

snel en correct

Top en een snelle levering

Top zaak

Stalen plaat

Mooi product (goede kwaliteit staal, perfect afgesneden, exacte maat in millimeters), snelle levering en een prima prijs! Het was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf iets besteld heb, maar ik vind het een absolute aanrader.

Prima levering en goede prijs

Prettige site, veel keuze, goede prijs.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.