Erg goede ervaringen

Ik heb nu meerdere keren materiaal besteld. Goede prijzen voor de particulier en altijd netjes verpakt afgeleverd.

Juiste en correcte levering voor goede prijs

Zie bovenstaande regel

Super tevreden

Altijd snel geleverd tot aan de voordeur

Top bedrijf

Goed assortiment, goede prijzen voor de particulier (kleine bestellingen) en snelle levering.

Gemakkelijk bestellen en overzichtelijke afhandeling en levering

Fijne webshop, prompte levering

Makkelijk winkelen, veel voorraad en goede prijzen. En volgende dag geleverd, echt goede service

Snel besteld, snel geleverd

Snel besteld en snel geleverd

Snel en efficient!

Vlot geleverd!

Goeie producten.

Snel en handig op maat

Heldere site, op maat gemaakt tegen nette kosten Snel verstuurd

Al vele jaren goede ervaring mee

Erg handig als je snel ijzer materiaal nodig bent en prima werkende web shop

Snel geleverd en

Correct

Prima verzending. Alleen slechte afhandeling van de bezorger. Gewoon bij de voordeur gezet en dan geen briefje in de bus gedaan. Dat die geweest was. Dus na twee dagen buiten te hebben gestaan kwam de buurvrouw aan de deur gebeld dat er al een een poos een pakketje stond.

Zeer goed geholpen

Supersnel geleverd en een redelijke prijs

Snel en correct.

Snelle afhandeling en levering

Goede betrouwbare shop.

Gemakkelijk bestellen, zeer ruime sortering metaalwaren. Super snelle levering, vriendelijk en behulpzaam. Geleverde strip had niet de juiste afmetingen, was goed verpakt. Zeer snel op gereageerd, ander dag de juiste in huis. En dat zonder te vragen om de verkeerd geleverde terug te sturen, dat is Service met een grote S. Toppie.

Keurig, snel en goed geregeld.

Keurig, snel en goed geregeld.

Prima geleverd

Snel geleverd zonder gedoe.

snel en goed

Snelle levering. Goede materialen

Bestelling geplaatst, en incl zaag werk de volgende dag geleverd.

Goede site Snelle Betrouwbare levering goed verpakt

Ik bestel regelmatig en ben zeer tevreden

Goede website, uitstekende support: meedenken in oplossingen!!

Goede website, uitstekende support: meedenken in oplossingen!!

perfect

snelle en corecte levering

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.