Top bedrijf

Top bedrijf, goede snelle levering voor een nette prijs.

te betalen en vlot

als boven

Alles snel en netjes afgeleverd.

Duidelijke webshop en snelle reactie.

Snelle service voor een goede prijs

Geweldig!

Top service!

Hele goede service, veel mogelijk. Prijsstelling is prima, snelheid van levering fantastisch. let wel op met het doorgeven van maten als je verstek laat zagen. Ijsershop hanteerd een iets andere maatvoering dan ik gedacht had. waardoor het ijzer iets korter is. Ijzershop hanteerd de maatvoering langste schuine kant aan iedere zijde.

Goede ijzershop

Veel keus, goede materialen en snel geleverd

ik heb niet gekregen wat ik besteld had :(

M12 rvs bouten, ringen en moeren besteld, komt alles in M12 behalve de moeren welke bleken te M10 zijn. ben te druk om alles weer te retourneren pfff

Goede en snelle levering

Goede service en vriendelijke mensen

Snel en handelbare lengtes ..TOP

Snel en betaalbare handelbare lengtes.

Webshop goed in orde en een vriendelijke service.

Onderdelen zijn gemakkelijk te vinden op de website. En worden altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Wij komen vaker :)

Makkelijk en snel besteld en geleverd

Zeer prettig, website is mooi overzichtelijk. Ideaal voor de hobby lasser als je materiaal nodig heb.

Goede Webshop

Ze hebben in huis wat ik zoek , snelle levering , goede vervoerder goede prijs , goede service , tot nu toe nog geen enkele foute levering ontvangen . Aanrader !

gewenst materiaal besteld ,volgende dag al keurig bezorgt

Snelle en prima service !!

Denken mee en leveren een prima product !

perfect, en netjes de volgende dag geleverd

hoekijzers en strippen besteld, deze werden netjes de volgende dag door transmission geleverd.

Snelle goede levering

Site is overzichtelijk en er wordt snel en goed verpakt geleverd.

Geweldig!

Goede heldere site, daarna nog een telefoontje van een medewerker over de bezorging, voorts een zeer snelle levering! En dat alles tegen een scherpe prijs!

Zo vast als een huis!

Alles is vrij snel geleverd en de kwaliteit is prima, ook hebben ze veel speciale maten in het asorti, dus dikke plus voor IJzershop!

rap geleverd en dus snel bruikbaar!!

Respect voor de Friesen!!!

Altijd snelle levering

Snelle en goede service

Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle en goede levering

Snel en gemakkelijk

Overzichtelijke website en snelle levering

Keurig meegedacht via mail en telefoon Na bestelling snel binnen

alles netjes verpakt en bezorgd

prima zo hoop dat jullie dit niveau kunt handhaven ook snel geleverd

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.