Prima bedrijf en levert snel uit

Prima bedrijf levert op tijd en prima kwaliteit.

snel en soepel

goed gevonden op de site. snel geleverd

Het materiaal wat ik had besteld werd snel geleverd. Materiaal was netjes ingepakt en afgeleverd volgens omschrijving. TOP!

Prima van begin tot eind

Totaal zo als het hoort

Zoals het moet.

Zoals een levering hoort te zijn, goed verpakt en snel geleverd.

De eerste levering was een succes

Voor het eerst heb ik bij de ijzershop besteld. Ik kreeg zoals belooft de bestelling op de aangegeven datum en tijd binnen. Ook het staal zelf was prima. Ook goed op lengte.

Super bedrijf !!

Bestelling worden dezelfde dag verstuurd en de dag erop uitgeleverd. Heel goede ervaringen mee.

Goed spul en snelle levering

Top materiaal en snelle levering.

Top materiaal en snelle levering.

Heel tevreden

Ik ben zeer tevreden over Ijzershop vanwege de snelle levering en de goede en kundige telefonische toelichting.

Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces en snelle levering

Ook deze keer weer goede ervaring.

Bestelling snel ontvangen.

Jammer alleen dat je met de vervoerder aangegeven hebt om te bellen voor levering , Dit is helaas niet gebeurt , waardoor de bestelling bij de buren lag . Wel een aandachtspunt !! Over ijzershop ben ik zeer tevreden !!

Direct en correct beleverd

Bestellen, 2 dagen later in huis

Snel geleverd wat ik besteld had.

Snel geleverd en netjes verpakt en keurig op maat gezaagd.

Niet volledig geleverd

Vorige bestellingen zijn altijd goed gegaan, maar laatste bestelling was deels niet geleverd. Bedrijf kan/wil dan niet verzenden met andere verzender (postNL) om artikelen alsnog optijd te laten komen.

Vlotte afhandeling !!

nvt

Meerdere keren al besteld bij de Ijzershop. Geleverde materialen, kwaliteit en service zorgen ervoor dat ik steeds weer bij de Ijzershop terug kom.

Goede en snelle levering en vragen worden per omgaande beantwoord

Veel van het metaal wat ik inkoop doe ik bij IJzershop. Het assortiment is ruimvoldoende, al heb ik wel eens mis gegrepen bij het bestellen van non-fero metalen. Goede en snelle levering en goede en snelle service bij een verkeerde levering. Fouten maken we allemaal het is maar hoe je met de fouten omgaat.

Netjes en snel geleverd

Bestel al mijn benodigde staal bij Ijzershop.

Zeer snelle levering!

Snelle levering goede service

Snelle levering, prima materiaal en deskundig advies.

Zeer goede ervaring. Omdat ik nul ervaring heb met werken met staal, heb ik na aankoop gebeld hoe e.e.a. het best aan te pakken en kreeg vriendelijk, duidelijk en voor zover ik kan inschatten, deskundig advies.

Goed geregeld en heel snel geleverd.

Had een briefje opgeplakt en hebben het keurig op de plek neergelegd dus ook mijn complimenten voor het transport

zeer snel en ruim assortiment

zeer snel en goed assortiment

Alles netjes op tijd en correct geleverd !

Als je geleverd krijgt wat je besteld hebt kun je concluderen dat je op de juiste plaats bent...toch ?? Zo blijf ik adressen vinden om de spulletjes in huis te krijgen !

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.