Goed en snel

Alleen jammer dat het materiaal maximaal 2000 mm is de meeste huizen zijn min 2400 mm hoog.

Super goed geregeld

Snelle en goede levering

Snelle levering!

Duidelijke webshop.

Zeer netjes geholpen!!!

staal besteld alles kwam netjes ingepakt binnen, binnen 2 dagen. ZEKER AAN TE RADEN!!

Veel keuze, snelle levering

Goede webshop, veel keuze en helemaal super dat de bezorgkosten zo laag zijn!

Prima levering

Leveren snel. Goede reactie op e.mail vragen

keurig verpakt, maar geen beloofde tracegegevens

zie boven

Mooie nette metaal. Netjes binnen 2 dagen thuis bezorgd.

Uistekend!!

Aantal maal een bestelling gedaan, en steeds de volgende dag geleverd. Goede, overzichtelijke site. Kortom, uitstekend.

zeer correct en snelle levering

als ieder bedrijf zo snel en correct zijn klanten zou behandelen zou het allemaal beter zijn

Snelle bezorging van stalen plaat tegen redelijke prijs

Prima ervaring, snel tegen redelijke prijs

Snel en goed afgehandeld

Zeer snelle verzending en afhandeling. Zal zeker in de toekomst vaker gebruik maken van deze ijzershop

Goede website. Snelle verzending.

Overzichtelijke en makkelijk te gebruiken website. Bestelling eenvoudig te plaatsen. Snelle levering en goede informatie over transport.

Helemaal goed

Goed werkende site, ruim assortiment, opties heel duidelijk vermeld en heel acceptabele bezorg kosten. Dit was de tweede keer dat ik een bestelling plaatste en had het uitstekend verpakte pakket weer snel in huis.

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Snelle levering en goed materiaal

Vooral het grote assortiment en duidelijke uitleg/fotos spreekt me aan.

Tevreden

Dik tevreden over de levering,

Prima shop reageerd snel op vragen..

Meedere keren bestelling gedaan keurig vlot geleverd... 1 keer bestelling niet compleet.Na mail snelle reactie terug direct kosteloos als nog verzonden..

Goede snelle service

Goede snelle service. Jammer dat er een aantal aliminium stroken beschadigd waren. Kopse kanten van de stroken waren allemaal niet haaks.

Super!!!

Snelle levering, prima communicatie en prijzen naar kwaliteit.

top webshop

producten goed beschreven, telefonische goed bereikbaar en behulpzaam. snelle verzending. heb al veel bestellingen gedaan en nooit enig probleem.

Juiste en snelle levering

Uitgebreid assortiment, goed toegankelijke website

Perfect geregeld en snel

Mooi ingepakt snelle service

Groot assortiment en snelle levering

Even zoeken, vinden, bestellen, betalen en de volgende dag in huis

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.