Alles goed ontvangen en snel Goede prijs/ kwaliteit

Snelle levering en gratis een aantal zaagsneden!

Wederom gekregen wat ik besteld heb zonder problemen.

Ook al was het een relatief kleine bestelling, alles in prima staat op de beloofde datum en tijd afgeleverd.

Zeer fijne moderne Smit

Ik ben blij dat ik deze webshop gevonden heb. Genoeg keus tegen betaalbare prijzen. De verzendkosten zijn laag. Een volgende bestelling zal ik zeker weer hier doen!

doet wat het belooft

snelle levering,goede kwaliteit

Snel en stipt.

4 mm Aluminum plaat, prima op maat en goed verpakt geleverd .

Alteid netjes geleverd

Ben altijd tevreden word netjes geleverd en wat ik bestel komt ook aan

Altijd goed

Zoals altijd snel en netjes bezorgd

top

snelle levering, prima prijs

Top en snel geleverd

Snelle afhandeling van de bestelling volgende dag al geleverd, top

Snelle levering, nette prijs

Prima spullen, snelle levering voor een nette prijs

Goede kwaliteit

Wederom prima

Intussen al de zoveelste bestelling. Weer snel (<24u) geleverd en geheel naar verwachting.

Zeer goede service

Na verschillende bestellingen nog steeds zeer tevreden. Makkelijke website, ook om materiaal op maat te laten zagen. Snelle levering

Snel, goede verpakking en juiste prijs!

Zeer snelle levering in een goede, stevige verpakking! En ook nog eens voor de juiste prijs!!! Zeer tevreden!

Super deluxe

Goede kwaliteit en snelle levering

Super service en product kwaliteit

Snel, vriendelijk en hele goede artikelen. Klein probleempje bij levering maar onmiddellijk prima opgelost. Aanrader!

snel, goedkoop goede service

snel en goede service

op tijd en netjes

Op tijd en netjes volgens afspraak

Prima geregeld

Prima site alles goed te vinden, snelle levering. En goed verpakt.

Keurig en snel

Supersnel

Koker profielen voor de tweede keer besteld bij de ijzershop. Supersnel geleverd, netjes veverpakt en betaalbaar! Aanrader dus!

Prima bedrijf en levert snel uit

Prima bedrijf levert op tijd en prima kwaliteit.

snel en soepel

goed gevonden op de site. snel geleverd

Het materiaal wat ik had besteld werd snel geleverd. Materiaal was netjes ingepakt en afgeleverd volgens omschrijving. TOP!

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.