heel goed

goede levering

super snel geleverd, netjes verpakt.

Na online alles keurig netjes te hebben ingevoerd m.b.t tot de gewenste lengtes, is bestelling direct de volgende dag uitgeleverd. Dit kwam super uit want wij stonden er om te springen.

Eenvoudig en snel bestellen.

Tevreden over de wijze waarop de site is ingericht, eenvoudig te vinden wt ik nodig had. Na bestelling snel geleverd.

Goede en snelle levering

zijn wel duurder geworden, daarom bestel ik ook helaas minder vaak. Maar als ik iets bestel is het goed en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en snelle levering tevens per mail goed op de hoogte gehouden wanneer de levering arriveert

Klantgericht

Een deel van mijn bestelling ontbrak maar Ijzershop heeft snel de resterende onderdelen nagezonden. Fijne service!

Erg handig je hebt alles bij de hand

Snelle levering kwaliteit produkten

Alles perfect geregeld

Snelle levering. Ook zeer tevreden met de mogelijkheid van het bestellen van kleine hoeveelheden.

Gemakkelijk te bestellen en snel leveren.

Heel goed. Korte lijnen..

Perfecte service!!

Gewoon goed

overzichtelijke website, snelle levering

Nadat ik mijn product tegen een scherpe prijs had gevonden, besteld en supersnel in huis

Snel, efficiënt, goede kwaliteit

Zeer overzichtelijke gebruiksvriendelijke website; snelle levering;

snelle en corecte levering

top

Vandaag besteld morgen in huis, prima service

Snelle levering..

Meerder malen besteld en altijd binnen een paar dagen in huis.

Besteld, dag later in huis. Perfect

Keurige, snelle en complete levering!

Mijn eerste bestelling bij de IJzershop. Prima producten tegen een goede prijs en uitstekende levering en service. Groot assortiment en ruime keuze in materialen. Zeker niet de laatste bestelling geweest.

Sterren spreken voor zich!

Op mijn mail melding, dat een gedeelte van mijn bestelling (bevestiging) het verkeerde is geleverd werd er door de IJzerschop zeer snel telefonisch contact opgenomen en de melding zeer correct afgehandeld en alsnog het het juiste materiaal geleverd. Zeer netjes!

Snelle service en redelijke prijzen

Snelle offerte ontvangen voor maatwerk kokers - verstek gezaagd. Zeer redelijke prijzen en erg snel in huis. Product: Zaagsnedes zijn niet afgewerkt, flinke bramen nog eraan en ook los slijpsel in de verpakking. Kleine roestplekjes op het metaal hier en daar, niet ingevet. Maar je kan natuurlijk ook geen 'af' product verwachten als je ruwe materialen besteld. Zal hier waarschijnlijk opnieuw bestellen.

Goed en snel

Er is bij mij in het dorp geen adres meer waar ik technische spullen en metalen kan kopen. Hier hebben ze alles en niet duur en snel geleverd. Ik ben hier heel blij mee

goede snelle levering

snel geleverd, prima

je krijgt wat je besteld, uitsteken materiaal

prima ervaring snel en gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Top

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.