prima, weet niet wat beter kan

prima snelle levering, goed verpakt van prima producten

Ijzerhoudende is top

Snelle levering, goed verpakt, perfecte maatvoering, TOP

Goede service en snelle bezorging tegen een scherpe prijs!

Mooie prijzen voor goed materiaal

Ijzershop bied een groot aanbod aan materiaal. Wat ik nodig had was snel gevonden en besteld. Binnen 2 dagen werd het afgeleverd bij mij thuis. Het materiaal was goed verpakt en nog in uitstekende staat (Geen deuken of bochten e.d.). Top winkel voor als je snel wat materiaal nodig hebt!

Snel geleverd, alleen verkeerd afgezaagd

Ik had speciaal extra stalen lat besteld, omdat ik dan niet zelf hoefde te zagen. Helaas was het eerste stuk goed gezaagd, maar de tweede niet. Dit artikel had ik twee keer besteld, dus moest vooralsnog met een metaalzaag aan de slag. Erg vervelend, als je er voor betaald hebt. Verder was de levering veel later dan het aangegeven tijdslot, ook de tweede keer.

Goed product en snel geleverd

Een goede internetwinkel, goed product en snelle levering.

Goede snelle levering, materiaal goede staat

dit is mijn eerste ervaring met de ijzershop, de prijs is goed, en het materiaal is netjes.

Zeer snel

Heel tevreden over producten en over de levering.

Snelle en correcte levering

Ik ben heel tevreden

Fast and well packaged service

Ordered a couple of times so far, I have not had any reason to deal with support but the deliveries were efficient and the goods in fine condition. Will happily continue to order from Ijzershop.

Zeer snelle en correcte levering

Prima. Ik had zelf het verkeerde bestel. Mijn betaling had ik snel terug en tdgelijk het juiste artikel besteld.

Weer prima levering!

Net zoals mijn eerdere ervaringen. Goede producten Zorgvuldig verpakt. Levering optijd.

Perfecte service

Perfecte service

Alles perfect geregeld inclusief de levering

Er is nergens iets op aan te merken. Volgens mij kan het niet beter

Netjes ingepakt , en snel verzonden .

Betreft ervaring , de Ijzershop heeft een mooi assortiment , wat ik in NH niet kan vinden .

Ik ben zeer tevreden

Ik be tevreden als ik besteld binen 3 werkdagen de packet is tuis. Goede bezorg,qualitet prima.

Duidelijke webshop, snelle levering

Overzichtelijke webshop, snelle levering en mogelijk om last minute nog iets aan de bestelling toe te voegen. Top!

Uiterst correcte service

Ruim assortiment en snelle levering

In het verleden al eens eerder besteld en dat ging gewoon goed, zonder ook maar één probleem. Nu ik weer iets nodig had ben ik wederom bij de Ijzershop wezen kijken. Groot assortiment waardoor je als particulier niet snel mis grijpt. Kortom, bestelling geplaatst en de volgende dag zonder problemen thuis bezorgd.

Prima, snel geleverd.

Snelle levering.

Snel geleverd, goed contact netjes ingepakt

Absoluut niks op aan te merken, ze zullen ongetwijfeld niet de goedkoopste zijn maar houden zich aan alle gemelde afspraken. Net voor de deadline besteld en netjes bezorgd volgens aangegeven tijd.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.