Uitstekend!

Altijd snelle levering en keurig op maat

Gewoon goed

Snelle levering. Goed verpakt. Verzendkosten oké. Mogelijkheid om nog bij te bestellen als de order nog niet verwerkt is. Dus heel tevreden.

Snelle levering , kwaliteit, grote sortering, haalbare verzendkosten.

Ik ervaar de IJzershop als een van de beste online leveranciers. Na meerdere bestellingen weet ik zeker dat dit mijn leverancier voor de toekomst is. Vaak zijn de verzendkosten een struikelblok, maar de IJzershop heeft verzendkosten die betaalbaar zijn. Van mij een dikke 10

goed en snel

Mooi materiaal, snel per post geleverd. Netjes verpakt

Handig dat de IJzershop bestaat

Overzichtelijke website. Duidelijk bestelproces. Vlotte levering.

no nonsense

Handelbare afmetingen en vlotte- , goedkope verzending. Zo hoort het!

ruime keuze, snel geleverd

Ruime keuze en ook snel geleverd. Tevens ook zeer lage verzendkosten.

Vlotte levering vriendelijke mensen

netjes en snel bezorg

prijzig staal. maar netjes en snel bezorgd met lage bezorgkosten

erg goed en netjes

snel en goed

Super snelle levering

Ook kleine hoeveelheden, vlok en accuraat geregeld.

prima geregeld en snelle bezorgd

prima geregeld en snelle bezorgd

eenvoudig simpel en snel geleverd

al vaker bij ijzershop besteld nooit problemen , eenvoudige duidelijke website ,supersnel geleverd

snelle afwikkeling

snelle mail voor afhalen, goed en netjes verpakt, vriendelijke mensen als ik weer materiaal nodig heb bestel weer bij deze firma.

Goed geprijsd en snelle verzending.

Het assortiment is prima. Qua grote maten staf vind ik het wat beperkt. De mooi snelle levering, erg tevreden. Tot nu toe altijd binnen 2 dagen binnen gekregen.

Super ge-olied betrouwbaar bedrijf

Een snoepwinkel voor de technicus, vlotte kordate reacties op vragen, duidelijke directe terugkoppelingen na een bestelling, subliem middels het te volgen pakket. Erg duidelijke website en goede kwaliteit van het assortiment. Netjes verpakt en jullie maken waar, dat de bestelling daags erna binnen is. Een gezonde firma met positief personeel. Vervoerder verdient ook een pluim. Ga zo door!!

top gelevert

snel gelevert tegen prima prijs

Goed geregeld

Al een paar keer een bestelling gedaan en telkens snel en goed geregeld. Mooi ingepakt en ook de vervoerder doet hoe het hoort!!!

Top en snel

Onze vaste leverancier ,erg tevreden!

super snelle service en levering

Bestellingen worden vaak de volgende dag al geleverd! 1x is er iets niet goed gegaan. werd keuring de volgende dag opnieuw bezorgd !!!

Prima website. Super snel geleverd!

Zeer positief, meedenkend met de klant.

Redelijk snel werd ik na mijn bestelling gebeld. Had 3 platen van 1,5mm dik besteld. Deze waren niet meer op voorraad. De opties werden duidelijk doorgenomen. We zijn op het aanbod ingegaan om 2mm geleverd te krijgen, deze de volgende dag ontvangen! Dus we konden lekker door klussen. Volgende project zullen we zeker weer kijken naar het aanbod van de Ijzershop! Nogmaals dank

mooi materiaal en snel geleverd!

Prima zaak

Prima zaak

betaalbaar breed aanbod

breed en betaalbaar aanbod op de webshop, producten voldoen aan de verwachting. bestelling vlot en compleet geleverd. Ik zou er zo weer bestellen.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.