Buiten de vervoerder werd netjes af gehandeld

Alleen de vervoerder liet op zich wachten niet op de af gesproken tijdstip aan geleverd.

Zeer goede ervaring

Snel antwoord op vragen en snel geleverd.

In deze tijd waarin winkels gesloten zijn, de enige plek waar ik het juiste materiaal kon vinden wat ik zocht. Supersnelle levering, en ook tegen redelijke verzendkosten.

Niet de goedkoopste wel snelle levering en goed verpakt...

Snel en goed geleverd

niet te beroerd om iets meer moeite te doen om mij antwoord te geven op mijn vragen

prima prijs.groot assortiment

voor herhaling vatbaar

Snel en goed verzorgd verstuurd. Kwalitatief zeer goed.

Snel en goed verzorgd verstuurd. Kwalitatief zeer goed.

Helemaal mooi

Alles was helemaal mooi!

Fantastisch, maar de verzendkosten zijn wat hoog

Ik bestel best vaak wat. Altijd op maat gezaagde dingen. Het limiet van maximaal 2m is bijna nooit een probleem. De zaagservice is super nauwkeurig. Complimenten daarvoor. De verzendkosten zijn wel aan de forse kant, maar dat zal denk ik toch in het gewicht zitten. Verder zou ik verschillende soorten/kwaliteiten plat staal wel een mooie toevoeging vinden. Bijvoorbeeld O2 staal om messen etc mee te maken! Oh en aluminium constructieprofielen! Die zijn lastig te vinden in NL!

Mooi produkt

Rvs besteld. Goed verpakt. Netjes geleverd

Snel en netjes

Mooi materiaal

Duidelijke site, ruime keus in materiaal en keurig verpakt en vlot geleverd.

Keurig snel geleverd

Overzichtelijke webshop met redelijk breed aanbod. Ik heb er nu een paar keer besteld en iedere keer wordt alles prima aan huis geleverd. Keurig verpakt en onbeschadigd.

snelle levering en goede service

wij hadden 1 verkeerde levering ontvangen bij onze bestelling en dit is door jullie heel goed opgelost!

Kreeg ik het maar altijd zo aangeleverd

Alles goed verpakt en netjes geleverd. Deed iedere leverancier het zo!!!

duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering

perfect

eindelijk weer een shop gevonden waar je snel iets kunt bestellen en geen vertraging oploopt door meldingen zoals:uw wachtwoord klopt niet enz.

snelle levering en netjes verzorgt

Tevreden over de afhandeling van mijn aanvraag en bezorging

perfect

perfecte levering

Prima, snel en netjes geleverd!

Heel snel offerte in huis en ook snel geleverd.

Snelle levering goed ingepakt zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de snelle levering de web shop is duidelijk

Snelle en efficiënte levering en goed verpakt

Positief

Dank u voor de snelle levering .Met een grote lach

Dank u voor de snelle levering .Ik hoop allen dat de bezorger zich niet weer geschrokken achter zn bus weg duikt. Als ik naar buiten kom.Want die heb ik echt even staan uit lachen . maar voor de rest Weer top gedaan .! keep doing the good job ! Dat doe ik ook.:) En btw Deze profielen .zijn op dit moment Pracht uitlaten voor mn meest recente Longfork Chopper project aan het worden :) Groeten Peter .Free Eagle Choppers

Goede prijs/kwaliteit verhouding en tijdige levering.

Alles keurig op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.