Snel en goed

Snel en goed

Had een aantal lagers nodig voor een project. Via de site snel gevonden & bestelt, en binnen no-time in de brievenbus.

Handige shop, super geleverd

Assortiment is goed te vinden in de webshop. Alle doorgaanse maten bestelbaar. Ook het metaal op maat, netjes geleverd in beschermende verpakking. Top!

helemaal volgens afspraak perfecte kwaliteit van het materiaal.

goede ervaring website aan te bevelen.

mijn ervaring is zeer goed

artikelen zijn zeersnel gelevert

Een top webwinkel!

Een zeer fijne webwinkel om uw staal te bestellen. De site is duidelijk en werkt goed. Een zeer groot pluspunt van IJZERSHOP is dat het mogelijk is om na de bestelling geplaatst te hebben nog producten aan de bestelling bijgevoegd kunnen worden zonder dat hier extra verzendkosten voor in rekening worden gebracht.

Redelijke prijs met handige afmetingen

Zelfs een fout levering goed en snel opgelost

Verkeerde moer gelevert, meteen volgende dag nieuwe verstuurd

Prima, vlot en accuraat

Prima, vlot en accuraat

Snelle levering, goed bereikbaar en prima service.

Ik dacht dat er iets miste bij de levering. Direct gebeld. “Kan gebeuren, geen probleem, we sturen met spoed na” was het antwoordt. Later bleek dat ik niet goed had gekeken en de bestelling toch compleet was. Ik heb direct weer gebeld om de nalevering te annuleren. Dat kon helaas niet meer, het was al verpakt en verstuurd. Ik mocht de extra levering houden en deze werd ook niet gefactureerd. Top geregeld dus!!

Perfecte service!

Ik had hoekprofielen nodig, er zat een fout in de site waardoor de prijs niet klopte in het winkelmandje. Nadat ik gebeld had was het binnen een paar minuten opgelost en had ik alles de volgende dag nog in huis.

Snelle verzending makkelijk te bestellen

Netjes geleverd

Makkelijke website, super snelle en nette levering.

Het ijzer is perfect recht en precies op maat. Ook goed verpakt. Kan niet beter. Pluim!!

Voor het eerst wat besteld en dat ging perfect

Klant vriendelijk vaak kun je als particulier niet xe spullen bestellen bij bedrijven zoals julle en bij een gamma kun je het vergeten Dus top dat jullie bedrijf aan particulieren leverd Gr Jan Willems

Prima bedrijf

Wat je besteld zo snel mogelijk in huis en dat klopt en goed materiaal

duidelijken en volgens afspraak

gewoon een top bedrijf geen poespas maar duidelijk en correct

Goede en snelle service

Perfecte rechte profielen snel geleverd

Fijne site duidelijk en snel geleverd.

Veel producten en meer dan genoeg keuze in vele maten. Fijn materiaal om mee aan de slag te gaan.

goede en snelle levering

makkelijk te bestellen en snel geleverd

Ze doen wat zeggen top

Ook voor particulier met een bescheiden opdracht is er alle zorg voor een goede en snelle levering!

Goed vakwerk!

stel en goed

Fijn dat er snel en goed wordt geleverd. 1x gratis zagen is ook mooi. Fatsoenlijke bezorgkosten. Kortom. top bedrijf

zoals altijd prima kwaliteit en snel geleverd

wederom uit voorraad, lage verzendkosten en snel geleverd (1 werkdag).

Super gemakkelijk bestellen, goede vindbaarheid

Online shoppen zoals het hoort. Betaalbare verzending.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.