Goed geregeld

Prima service, snelle levering

Zeer goed.

Goede kwaliteit ,deugdelijk verpakt en snel geleverd.

Wat je besteld dat krijg je

Snelle levering goed materiaal.

Snel

Zeer snelle levering

Geweldig! Eenvoudig bestellen en levering binnen enkele dagen !

Geweldig! Eenvoudig bestellen en levering binnen enkele dagen !

Alles prima geregeld volgens afspraak

Goed geregeld en netjes volgens afspraak

Heel erg te vreden!!

SNELLE LEVERING, KLANTEN SERVICE PAKT DE KLACHT METEEN OP EN WORDT SNEL OPGELOST.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over mijn bestelling en de snelle levering. Website vind ik niet overal even duidelijk en is toe aan wat kleine verbeteringen, als ex metaalbewerker weet ik wat ik wil hebben maar dan moet ik het wel kunnen vinden. Het assortiment is 1 van de meest uitgebreide die ik ken maar evengoed heb ik bepaalde dingen toch elders moeten bestellen. Ondanks een paar kleine puntjes ben ik zeer tevreden en zal ik IJzershop dan ook aanbevelen

Producten netjes geleverd gekregen

De bestelde artikelen zijn van hoge kwaliteit en ze worden goed verpakt verstuurd. Een adresje om te onthouden :)

Verrassende ervaring.

Verrassend goeie ervaring,snelle levering en lage transport kosten . Blij dat ik jullie gevonden heb.

Duidelijk bestel overzicht

veel, snel en netjes

breed assortiment, snelle levering! fijn dat er stukken van 2 meter verstuurd kunnen worden

snel en makkelijk te bestellen en leveren

Snelle levering en goed product

In de middag een stalen plaat besteld die in 5 stukken gesneden moest worden en de volgende dag al geleverd. Ik werd duidelijk op de hoogte gehouden over de status van de levering en de afspraken zijn netjes nagekomen.

Ik ben zeer tevreden , betreft: levering . Zondagmorgen online bestelt en Maandag in huis, en zeer tevreden hoe het verpakt is. mijn dank.

Mooie kokers, snelle levering!

Niets aan toe te voegen

Prima prijs kwaliteit

Goed geregeld snel bezorgd ook.

Snel netjes en voor een prima prijs

Zowel in corona tijd en tussen de kerstdrukte door op zondag besteld en op dinsdag bezorgd

Top. Snel accuraat. Gemakkelijk nog iets toe te voegen. Levering was snel

Snelle levering en goed verpakt. Ze weten echt waar ze mee bezig zijn Qua bestellingen zitten we op één lijn De keuze is reuze

goede service

ik ben goed geholpen

Fijne webshop en snelle levering

Het is een fijne en overzichtelijke webshop en is de levering snel

Correct

Erg correct en prima afgewerkt

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.