Veel materiaal voor een mooie prijs en snel geleverd.

zeer goed

Het materiaal dat ik ontvangen heb was een beetje vies, verder was alles precies zo als het zou moeten. Ook snel verzonden.

Top goeie service

Snelle service top gedaan

vandaag besteld en morgen in huis. Geen gereis meer naar diverse smidjes voor een stukje ijzer en/of aluminium.

Duidelijke website, snel geleverd en je hoeft niet thuis te zijn. Chauffeur legt op de plaats die je hebt afgesproken.

Bestelling was snel geleverd. Goed verpakt. Alles in 1 woord Top.

MAkelijk met bestellen en snel geleverd

Goede ervaring Snel geleverd

ruime keuzen en snelle afhandeling

er is een ruime keuze en volgt er na bestelling, een snelle afhandeling

Correct afgeleverd

Prima bedrijf, top producten en bezorging

Goede bezorging, goed materiaal, goede track & trace.

Snel en helder

Eenvoudige wijze van bestellen. Overzichtelijk. Snel en vooral duidelijk wat, hoe en wanneer. Bovendien goed betaalbaar.

Overzichtelijke site, snelle levering

Goede, overzichtelijke site en snelle levering.

Top...makkelijk te bestellen en snelle levering

Zeer goede ervaring.....zeer snelle levering ☺☺

Goede en snelle levering, conclusie prima bedrijf

Makkelijk en snel een mijn bestelling in huis.

Voor het op maat maken vanbinnen televisie kast had ik ijzer nodig voor het maken van robuuste poten. Om het geheel niet te zwaar te maken was ik op zoek naar een koker die ik niet direct bij de plaatselijke constructie bedrijven kon kopen. Via ijzershop kon ik makkelijk en snel mijn bestelling plaatsen.

Deze shop sla ik op. Prima service, alles op maat waar ik zelf de tools niet voor heb. Snel en goed verzonden. Top!

Snelle correcte levering

Zondagmiddag besteld, dinsdagochtend in huis. Wat een service!

Toppie

Alles klopt

zeer goed

snelle levering goede kwaliteit

ijzersterk

Durf staalhard te zeggen dat IJzershop de goedkoopste is met de bezorgkosten en super redelijk met de prijzen van ijzer.

Altijd snel en correct.

Altijd snel en correcte levering

Snel en precies zoals verwacht

Makkelijke site en snelle betrouwbare levering

Snel en correct geleverd

De bestelling was geheel correct en snel geleverd

Makkelijk bij elkaar zoeken van profielen voor een project

Voor mijn project; bouw v een quad met E-Bike motor, vond ik hier alu profielen die deels in elkaar moeten passen, de lengte's van 2m voldoet voor mij goed, en ik kan altijd nog na bestellen, het transport is niet duur is, Als U het assortiment in de toekomst nog wil vergroten, zouden profielen met afgeronde hoeken mij goed van pas komen.

Prima service voor een goede prijs !

Ruim assortiment en netjes aan huis geleverd

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.