Goed en goedkoop staal buis strip koker

X

4 HEA 120 voetplaten besteld en de volgende dag al geleverd

Duidelijke site. Snel gevonden wat ik zocht. Veel aanbod. Klein minpuntje: de standaard lengte van 2 m. Dit is som te kort.

100 %

snelle levering, goed verpakt

zeer snelle levering

zie boven

Prima advies, snelle levering, prima product

Prima advies, snelle levering, prima product

Gewoon te gek voor woorden, zo goed!!!

Ik had ijzer uitgezocht wat ik nodig had en binnen een mum van tijd had ik het thuis.

Snelle levering en prima materiaal.

Precies zoals verwacht

Snelle levering en goede kwaliteit! Het betrof twee geiastte stalen profielen tbv van een kast.

Top, goede website. Alles makkelijk vindbaar en snel geleverd.

Top, goede website. Alles makkelijk vindbaar en snel geleverd

Goed bereikbaar en vlot geleverd

Vlotte, correcte levering!

Groot assortiment, makkelijk bestellen, snel geleverd

Buitengewoon goede website en extreem snelle levering.

Super eenvoudig bestelproces via uitstekende website en (zoals ik van ze gewend ben) levering de volgende dag.

Super !

Zie boven

zeer goed

zeer goed en zeer snelle levering en goede producten

Snelle levering prima op maat

Snelle levering en alles prima op maat

Niet duur, ruime keus

Heldere webshop, goed assortiment en heel snel geleverd

snelle levering voor een goede prijs.

Keurig naar wens gezaagd en snel geleverd voor een goede prijs. Heb al vaker naar tevredenheid van hun diensten gebruik gemaakt.

Snelle zending

Snelle zending

Geweldige winkel!!!

Eerste keer materiaal besteld tegen zeer nette prijzen. Materialen netjes verpakt ontvangen. Overzichige site met duidelijke informatie. Kortom, direct weer!

mooie handige website en keurig snel geregeld

Correcte en snelle levering.

In een aantal klikken met de muis gelijk het goede product. Met een goede kwaliteit en netteprijs

Goede website snelle levering

Alles top

zeer snel geholpen een aanrader!!

een goed bedrijf met een zeer goede en overzichtelijke website Top!!

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.