Prima verpakt en supersnel geleverd

Order was prima verpakt, en snel in huis. Chauffeur was ook vriendelijk.

Goede site en snelle levering

Goede site met produktinformatie, snelle levering

zeer goed

pruduct gekregen en voldeed aan alle verwachtingen. ook snelle levering

supper

alles ging vlot bestellen en bezorgen

bestelling en levering helemaal top

ging het altijd maar zo goed als bij deze leverancier geweldig !!

Correct

Snelle levering goed verpakt.

volgens afspraak geleverd.

snel

2 verkeerde strips geleverd ipv verzinkte strip 40x5 hebben ze 40x4 geleverd erg jammer want had alles al aangepast op 5 mm dik

Snelle levering en goed verpakt.

Goed product en levering op tijd.

Makkelijke en voordelige manier om ijzer te besteller

Makkelijke en voordelige en snelle manier om ijzer te bestellen

Snelle levering, goede service

Goede service bij het toevoegen van items bij een lopende order, en een snelle levering.

Perfecte levering

Helemaal prima, snelle levering tegen een normale prijs.

Materiaal te klein

Ik heb een bestelling met onder andere een stalen blok van 100x80x30mm gekocht. Na haaks frezen van de twee zaagkanten was het blok 99.4mm en geen 100mm die ik nodig heb. Dat maakte het voor mijn project ongeschikt want ik heb echt die 100,00mm nodig. Ik heb daarom maar even gebeld. Je krijgt meteen iemand aan de lijn die Nederlands spreekt (in deze Aliexpress/Alibaba tijd is dat nog niet zo normaal bij andere zaken), die weet waar het over gaat. Hij gaat voor je het schap in en stuurt zonder gezeur een blok op wat wel perfect is voor mij. Wat een superservice! Echt een aanrader.

altijd goed

snelle levering, goede transporteur! geen klachten

competent, snel, eenvoudig

razend snel in leveren en communiceren, diensten pakket goed met mijn behoeftes afgestemd, een juiste kwaliteit/prijs verhouding. Ik vind prima.

Dik tevreden

Zeker een aanrader

Correct

Netjes afgeleverd, chauffeur heeft nog gebeld op het afleveradres. Gewoon zoals het hoort. Gr Hans van Gemert

Zeer snel geleverd en alles in orde.

Goed.

vlotte en snelle levering

vlot, snel en goed

kan alleen positief zijn !!

zoals verwacht alles op tijd en goed !

Zoals altijd snel en nauwkeurig!

Eindelijk een webshop die doet wat hij beloofd en die met een goede bezorgdienst werkt!

goed goed product, supersnelle levering

goede kwaliteit, snelle levering, duidelijke website, groot assortiment

Snel

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Zeer goede service

Betrouwbaar en snel geleverd

prima product en zeer snel geleverd

Makkelijke overzichtelijke website goed product en snel geleverd

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.