Goede en snelle bezorging en natuurlijk goede producten. Keurig

Als het hoort

Besteld en geleverd zoals het hoort. Top!

Goede service en snel geleverd !

Nog niet eerder hier besteld ,maar zal dat in de toekomst vaker doen ,gezien de prijzen en snelle levering !!

Het is snel en accuraat

Het is makkelijk via de website de keuze te maken. Alles is goed gegroepeerd op de onderdelen, dat je direct bij wat je moet hebben. Bij elk artikel staat in detail beschreven wat de specificaties zijn van dat product. De bestelling en betaling gaat ook makkelijk. Meestal de volgende dag worden de artikel door een koerier, zorgvuldig in gepakt aangeleverd.

uitstekend

Vlotte levering, prima product

Snel en in uitstekende staat geleverd

Snel en in uitstekende staat geleverd

prima bedrijf!

eenvoudig bestellen, goede prijs en snelle levering

Zeer snelle levering en zeer goed verpakt. Perfect.

prima geregeld

prima geregeld, alleen jammer van niet langer dan twee meter

precies wat ik bedoel

Zeer snelle levering, prijzen netjes

prettig en snel

fijne, overzichtelijke website, redelijk ruim aanbod en super vlotte levering tegen lage verzendkosten. Jammer dat er geen orders voor langere profielen dan 2000 mm kunnen worden geplaatst.

Makkelijk en snel

kan thuis uitkiezen wat ik wil en 1 druk op de knop en bestellen

Ontzettend blij met de snelle en betrouwbare levering

Snel, goede communicatie

goed geregeld

telefonisch netjes te woord gestaan, vervolgens bestelling geplaats. Prima geregeld.

Goed materiaal en supersnel verzenden!

Prima ervaring. Bestelling gedaan en het werd per direct verzonden. Ik bestel hier zeker weer.

Snel en goed geleverd , prima service .

Perfect op maat gezaagd en snel geleverd

Ik heb wat stukken stalen buis besteld. Die zijn perfect op maat gezaagd en snel geleverd. Ik kan IJzershop van harte aanbevelen.

zeer tevreden

zeer tevreden bij en met ijzerschop

snel en perfect geregeld

prima shop als je wat kleine dingen wilt maken van verschillende soorten staal

Snel en juist

De platen zijn snel geleverd en de juiste maten.

Snel Staal!

heerlijk vandaag besteld en morgen al in huis of een bericht met de juiste datum. Super service!

Keurig verpakt product en levering volgens afspraak. De volgende dag in huis. Bezorgdienst product afgeleverd binnen toegezegde tijdsblok. Top.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.