Super snelle levering

De verzendkosten zijn ook een belangrijk punt om bij jullie te bestellen. Daar waar andere 25 euro vragen doen jullie het voor een zacht prijsje. Top!!

Probleemloze levering, zelfs in coronacrisis.

Vlotte communicatie via e-mail en snelle levering. Spijtig dat bewerken zoals boren, lassen niet kon, maar ik vermoed dat dit door de coronacrisis kwam hopelijk in de toekomst terug kan.

Keurig netjes geleverd

Super snel

Goede service en snel geleverd

Makkelijk en snel bezorgd

Supersnel en super netjes geleverd

Zie verder

Produkt en levering prima, helaas supportdesk niet te bereiken. Via ander telefoonnummer gelukkig wel info verkregen.

Prima,

Goed en duidelijk geholpen

IJzershop levert snel, ook in deze hectische coronatijd. De onderdelen zijn goed verpakt!

Geen bijzonderheden, top

Snelle levering.

Snel en correct

Snelle bezorging

Perfect!

Snelle levering, precies volgens bestelling geleverd. Ook de maatvoering was exact volgens specificaties.

Goede kwaliteit, uitstekende prijs

Goede kwaliteit, uitstekende prijs Snelle levering

Top. Snel en netjes geleverd

Geweldige snelle Leveringen en goede service

Geweldige snelle Leveringen en goede service

Snel en goede prijs

Snel en goede prijs

goede informatie op de site en een hele snelle levering het is gewoon geweldig

Prima goed geregeld Op een ding na ik zet op de bon levering achter het huis. Wat doet de man die het kwam brengen wil weer weg rijden Mijn buurman ging naar buiten om hem te helpen. Dat was het min puntje gr André

snel en keurig afgeleverd

?

Juiste producten geleverd

Helaas stond er niet op de zakjes welke maat schroeven erin zaten. Ook was 1 zakje gescheurd, omdat er een stuk van een stanleymes inzat...

Snelle levering en product precies zoals ik verwacht heb!

zie boven!

Snel en niet te duur!

Ik had snel gevonden wat ik zocht en ook nog staffelprijzen. Versturen is een vast bedrag . Geen poespas, goed geregeld.

goede service

Snel en goed

Duidelijke website Snelle levering Goede producten

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.