Snel en goed

Gewoon goed

Super duidelijke website( shop) gewoon goed

Zeer te vrede

Snelle correcte levering

Goed assortiment Snelle correcte levering Lage transportkosten Naar mijn idee markt conforme prijzen

Overzichtelijke website en snelle levering

De website is erg overzichtelijk, waardoor ik met een paar klikken mijn bestelling heb weten te realiseren. De bestelling is vervolgens snel en netjes afgeleverd.

Snel en helder!

Ik heb al vaker besteld en elke keer gaat dit uitstekend, dus ik blijf bij dit bedrijf!

Duidelijke omschrijving

Supersnelle levering en kwaliteit

Levering is erg snel en tegen een schappelijke prijs in tegenstelling tot veel online ijzer winkels. Producten goed ingepakt.

Snelle levering in prima verpakking

Voor de eerste keer besteld bij de IJzershop, duidelijke website zoals het hoort. Snelle levering in goede verpakking. Zeer goed!!

Levering is snel, keurig op maat en volgens bestelling.

Snel en goed voor een mooie prijs

Op maat gezaagde stalen u profielen besteld en binnen 3 werkdagen geleverd gekregen

Snelle levering volgens order

Zelfs in coronatijd levering op de dag na bestelling

Mooie site , snelle levering super

Een 1 woord super.

Voor mensen die net als ik niet goed lezen; onbehandeld roestvaststaal AISI 304 Koudgewalst uit plaat geknipt voorzien van doffe walshuid (geslit) en scherpe hoeken betekend dat scherpe hoek niet een hoek van 90 graden is. De hoeken worden bepaald door het knip proces. Had waarschijnlijk h11 moeten zoeken of geslepen materiaal.

Materiaal op maat laten maken en toch alles snel en keurig verpakt binnen gekregen.

Super snel en goede service

Top! Heeft geen abnormale verzendkosten Levert heel snel! Wij zijn er erg tevreden mee

Prima prijs ondanks dat er een metaalwinkel in de buurt zit.

Prima service, alles netjes op maat en restmateriaal wordt netjes meegestuurd.

Super !

Alles is heel netjes verpakt en keurig geleverd. Erg snel.

Overzichtelijke webshop, snelle levering

maar toch een beperkt assortiment. Mijn profielen in maximaal 2m lengte, beetje veel zaagverlies zo.

Snel, simpel en een goede prijs.

Overzichtelijke website. Duidelijke info. Verzendkosten zijn verhoudingsgewijs laag als je ziet wat er qua afmeting en gewicht verstuurd wordt.

Prima bedrijf!

Bestellingen worden prompt en correct uitgevoerd tegen prima prijs.

Uiterst tevreden

Het was de eerste keer dat ik bij IJzershop heb besteld en dat is prima bevallen. Duidelijke en heldere website, prima prijzen en snelle levering.

De levering van het ijzer binnen een dag geleverd

Great service Quick delivery

I was looking for a supplier in The Netherlands where I could buy steel easily online. IJzershop was a perfect find, they have a good selection of stock and priced well. I placed the order and it was delivered quickly to my home. I would definitely recommend them.

snelle levering en goede prijs

mijn order was er snel, ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn order

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.