Alles keurig netjes geregeld.

Alles keurig netjes geregeld.

Snel en doeltreffend

Snel en precies waar je om vraagt

de levering was goed en op tijd. Klasse in Coronatijd

de levering was goed en op tijd. Klasse in Coronatijd

Perfect omschreven materiaal, supersnel in huis. Toppie

Goed materiaal en zonder problemen op de stoep.

Perfect, duidelijke site, snelle service!!

Super webshop

Bijna perfect

top, maar de levering kan sneller!

Service en gemak bij ijzerwinkel is top. De levering is slecht

Ik heb een klacht over de levering van mijn pakket. Dit gaat vaak niet goed en nu word mijn pakket niet afgeleverd en krijg ik een mail dat ik niet thuis zou zijn. Dit is niet waar en ook een leugen! Bij mijn vorige levering kwam pakket op een andere dag dan dat ik had aangegeven en toen kon ik mijn pakket uit mijn voortuin halen. Nu transporteur niet geweest. Ik kan prima begrijpen dat een pakket om een bepaalde reden niet geleverd kan worden maar om dan vervolgens het probleem te vertalen in een leugen en het mijn probleem van te maken gaat mij echt te ver. Ik ben van mening dat jullie als opdrachtgever voor het transport op deze slechte ervaringen (2 Op rij) actie moeten ondernemen het maakt dat ik jullie zou aanbevelen maar niet het transportbedrijf.

prima snelle service

heeft een uitgebreid assortiment aan materialen en vormen (profielen) snelle correcte levering

Altijd snel geleverd en de prijs is zeer concurrerend.

Zodra is staal nodig heb, ga ik naar Ijzershop.nl Assortiment is groot, bestellen eenvoudig en meestal binnen 48 uur geleverd. Kan Ijzershop.nl zonder meer aanbevelen.

Uitstekende ervaring met deze firma

Uitgebreid assortiment, gemakkelijk te vinden wat je wilt hebben. Gemakkelijk te bestellen en alles wordt correct geleverd. Wel jammer dat de maximale lengte 2000mm is.

Prima geleverd volgens verwachting. Niets mis mee.

Prima geleverd volgens verwachting, Niets mis mee.

Mail vooraf met vraag vlot en duidelijk beantwoord. Levering vlot na bestelling

Voldoet aan mijn verwachtingen

Eerste bestelling en zeer positief.

Duidelijke site, goede kwaliteit, volgende dag reeds bezorgd en keurig verpakt. Aanrader!

Alles ok

Alles i Ok

Goed ervaring , snelle levering , en voor de hobbyist makkelijke door lengtes van twee meter

IJzershop = IJzersterk in ijzer!

Bestellen bij de IJzershop is als een bezoek aan een snoepwinkel waar je per stuk/per gram kunt kopen! (De meesten kennen dat wel ;-)) . IJzershop beschikt over een ruim (vrij standaard) assortiment, goede artikelomschrijvingen en informatieve tekeningen. En alles per stuk te bestellen! . Verpakkingen zijn altijd deugdelijk zodat (kans op) beschadigingen -waar mogelijk- worden voorkomen tijdens het transport. . Niet persé de goedkoopste, maar voor veel DoeHetZelvers (zoals ikzelf) een "one-stop-shop" voor je ijzeren materialen EN de toebehoren!

perfekt

Snelle levering. Bij problemen snel en zonder gezeur opgelost.

Correct snel en naar verwachting

Snel en keurig geleverd

Top bedrijf, lekker vlot zo kun je blijven werken

Snel en goed

Makkelijke site om te bestellen . Snelle service/levering.

Wat een top service en kwaliteit.

Mijn bestelling is snel geleverd en goed ingepakt zodat er geen beschadiging ontstaat. top kwaliteit staal!

Na bestellen rond de middag, volgende dag binnen.

Zeker goed en snel geleverd ook waar andere het af laten weten

Ja ben heel tevreden koop wel meer bij dit bedrijf omdat ze nakomen wat ze beloven TOP.

Tevreden

Snel geleverd.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.