Goede en duidelijke site en levering volgens afspraak

Prima materiaal en lage verzendkosten.

Goed assortiment en snelle nette levering!

Ruime keuze in materialen, overzichtelijke webshop! Fijn om zaken te doen.

Zeer positief

Zeer snelle levering , verzendkosten tegen laag tarief, daar gewicht toch ook een rol speeld al bij al , helemaal top

geweldig

super service is er iets dan word het direct opgelost ni quetions asked super bedrijf

Super, simpel bestellen,gemakkelijke website snelle levering

Meerdere malen besteld nooit problemen gehad simpel weg super

Goed assortiment en snelle levering voor de hobbymetaalbewerker

Voor mij als hobbymatige metaalbewerker het juiste assortiment. ik kan ook kleinere hoeveelheden bestellen. Alles wat ik tot nu toe besteld heb is vlot bezorgd. IJzershop maakt waar wat het beloofd.

Tevreden

vlot geleverd

Super snelle levering. Netjes verpakt.

Snel en goed!

Snel en goed!

Simpel proces van bestellen enbetalen, levering gebeurd veilig en snel!

Weinig aan toe te voegen, anders dat de website duidelijk en snel is.

perfecte service en bijzonder snelle levering

Tot op heden goede levering en buitengewoon snel. Bestellingen worden op maat gemaakt middels een offerte die vervolgens gemaild wordt en die gelinkt wordt naar de website waar besteld en betaald kan worden, perfect.

Gewoon goed

Ik heb er weinig over te zeggen. Het is gewoon een goed bedrijf. Bestelling geplaatst en na een paar dagen in huis, en voor een hele nette prijs. Ik zal er in de toekomst zeker weer bestellen

Snel bezorgd en goed product

De service is goed en vlot

Ik heb nu twee keer staal besteld met een aantal voorgezaagde staalstrips. Deze waren perfect op maat en vlot geleverd.

Goede producten en snelle levering.

Mooi overzichtelijke site en makkelijk te navigeren. Na de bestelling ook eenvoudig te betalen via veel mogelijkheden. Communicatie over de bestelling is snel en duidelijk. Kortom, prima site en service!

Goede service en snelle verzending

Netjes geholpen via de telefoon en razendsnelle verzendinf

Goede zaak, alles ok.

Producten duidelijk omschreven. Goed assortiment. Bezorging uitstekend, vind de ruimte om een opmerking te maken voor de bezorger erg goed.

Goede kwaliteit en service

Heb ik geen zin in

Snelle levering,👍

Materialen snel geleverd,Top!

Snel geleverd, goede service!

Dag na bestelling alles binnen. Had verkeerde maat opgegeven, was na Whats Appje aangepast. Goede service dus.

Goede levering en goede kwaliteit

top side simpel en snel

Perfect!

Snelle gemakkelijke levering.

Prettig om met dit bedrijf in zee te gaan.

.Goede snelle levering, geen gedoe.~!

Goede site , snel en correct bedrijf

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.