snelle goede IJzersterke levering

heel gemakkelijk te bestellen vlotte levering goed verpakt en lage verzendkosten. misschien handig om bij het bestellen er een opmerking bij te kunnen plaatsen.

Snelle en goed verzorgde aflevering!

Dankzij een heldere lees duidelijke website was ik snel bij het artikel dat ik zocht! Duidelijke betaling en snelle levering , top!

Perfect.

Precies wat je verwacht en mag verwachten. Een man een man een woord een woord.

Goed, snelle levering

Al meerdere keren bestelt bij ijzershop. En ik heb een goed ervaring met het bedrijf. Alle keren snel geleverd.

uitstekend

goede snelle afhandeling

Super snel

Snel geleverd. Zondag avond besteld en dinsdag (ingepakt) geleverd. De bezorging was binnen het tijdsblok dat in de mail was aangegeven. Heel goed.

super snel en betaalbaar

Super snel bedrijf en betaalbaar ook , geen extra kosten voor ieder zaagsnede SUPER!!!!!!! Lage verzendkosten , hier kun je tenminste nog iets bestellen zonder extra veel kosten

medenkend prompte levering

medenkend prompte levering

Super goed en snel!

Bestelling geplaatst op zondag, maandag was een feestdag en dinsdag geleeverd.

Snel en goed!

Gewoon snel en goed.

Mooie duidelijke website en snelle levering!

Site erg overzichtelijk en makkelijke afwerking Niets op aan te merken!

Prima bedrijf, snelle levering

Op zondag mijn staal besteld, op dinsdag was het binnen. Bestelling zou bezorgd worden tussen 9:53 uur en 11:53 uur. De wagen was hier om 9:58 uur. Zeer netjes.

Makkelijk bestellen en snel ontvangen

Voor de eerste keer hier besteld ging makkelijk en snel ontvangen zeer vriendelijk chauffeur en het belangrijkste zeker tegen een goede prijs

Duidelijk en snel

Goed op de hoogte gehouden door ijzershop en vervoerder en leveren ook nog is snel. Zeer te tevreden.

Alles op voorraad, zeer snel geleverd.

prima, heel snel en ook de kwaliteit

prima, heel snel en ook de kwaliteit

super ; snel geleverd en netjes (en precies) op maat gezaagd

Ga hier zeker meer gebruik van maken

Overzichtelijke webshop, vlotte levering

Overzichtelijke webshop met goede sortering. Vlotte levering, netjes verpakt.

Altijd netjes en snel.

Goed aanbod en snelle levering tegen nette verzendkosten. Iets grotere stukken plaat zou wellicht een verbetering kunnen zijn. Verder alleen positieve ervaringen!

complete en snelle levering

dinsdag een aantal profielen besteld en woensdagochtend werd het 40 kg zware pakket al afgeleverd

Gewoon, makkelijk.

Mijn bestelling was super snel bezorgd. Zeer tervreden.

Niets negatiefs

Afhandeling goed kwaliteit slecht

Afhandeling/verzending goed. Zaag kwaliteit slecht! T profielen allemaal krom!

geweldige zaak , 2e paasdag besteld, 's woensdags om 10.00 in huis.

niks dan goeds , alleen jammer van het plastic / folie , misschien komt er met de tijd ander materiaal voor in de plaats . TOP ADRES . A3 uit Terheijden .

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.