Goed bedrijf

Goed bedrijf vlotte reactie. En snelle levering.

Gemakkelijk besteld, betaald en geleverd

Ik had gewoon wat bouten, moeren en ringen nodig. Specifieke spullen in kleine aantallen. Handig dat dat kon.

Top materialen, top levering!

Snelle levering, goede materialen en een fijne customer service

Goed geregeld

Verrassend snel geleverd

Super snelle levering en prima op maat gezaagd

Zo als het hoort

Snel geleverd Kwaliteit,goed verpakt

Prima zaak, lekker vlot.

Duidelijke webshop met goede uitleg van de door mij gewenste artikelen. Gisteren besteld tegen nette prijs en vandaag de spullen keurig op tijd en goed verpakt ontvangen. Dat wekt vertrouwen.

Alles netjes en optijd geleverd

Alles netjes en optijd geleverd

super snelle en correcte levering

Gisteren een bestelling gedaan,vandaag binnen gekregen. Kon dus fijn met de bestelde spullen aan de gang. Goed verpakt en exact volgens de bestelling geleverd.

heel goede partner

De producten zijn snel geleverd en voldoen aan de verwachting kortom een goede handelspartner.

Snelle levering en goedkoop

super snelle levering , en precies wat ik van mijn bestelling verwachte! kortom ik raad ijzer-shop enorm aan!

snelle leverring

snelle levering goede webshop en snelle levering Aanbevelen?

Prijzen zijn heel redelijk, levering super snel.

Mooie producten en snelle levering

Tot nu toe 1 bestelling gedaan bij deze shop en de ervaring was prima.. Snelle levering. Zeer uitgebreide bevestigings mail.. Heb binnenkort nog meer staal kokers nodig voor mijn frees en die ga ik zeker hier bestellen.

Foutjes worden gemaakt. Hoe je het op Lost dasr gaat het om.

Besteld, betaald. Alles eenvoudig. De volgende dag werd het al geleverd. Precies zoals je wenst. Alleen dat ene prpduct is niet zoals ik me voorgesteld had. Heb ik een vergissing gemaakt. Neen. Het verkeerde ontvangen. Een mailtje gestuurd, en ik kreeg meteen bevestigd dat het juiste gewoon aangeleverd werd. Zelf kwam ik er achter dat ik wel meer staf had mogen bestellen. Ik zal me wel redden, maar meer was prettiger geweest. Gevraagd of ik staf er bij kom laten meeleveren. Dit kon zonder verzendkosten. Een win win. Situatie. Vandaar deze pluim voor de service van het oplossen van een vergissing en voor het zonder verzendkosten te rekenen, voor de extra bestelde staf. Top jongens. Ik zal vaker bij jullie bestellen. Mvgr Mike Maakt

goede webshop en snelle levering

Makkelijke website, hoop mogelijkheden en snel geleverd

Top service en snelle levering.

Spullen besteld volgende dag netjes en goed verpakt geleverd. Helemaal top!

Goed snelle levering

Goed snelle levering

Alles perfect verlopen

Goede verzendsevice

Snel geleverd, perfecte service

Het staal werd goedkoop gezaagt, was perfect op maat en werd erg snel bezorgt.

Overzichtelijke website, correcte maatvoering, snelle levering en zorgvuldig verpakt. Een goed voorbeeld van kwaliteit en betrouwbaarheid.

snel besteld, goed gemaakt, op tijd geleverd

een kleine bestelling werd perfect volgens opgegeven maatvoering gemaakt en volgens afspraak thuis bezorgd.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.