Snelle en goede levering

Ik krijg aitijd wat ik bestel zonder probleem.

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Strippen staal besteld en wapeningsstaven voor fundering schuurtje

Ideale site voor de doe het zelve

Eerste keer dat ik hier iets heb besteld. Is goed bevallen. Ga ik zeker nog wel eens doen. Je hoeft de deur niet uit, wordt goed verpakt bezorgd.

Accuraat en snel

Al verschillende keren staal besteld voor mijn klussen. Altijd de gevraagde materialen precies en op tijd ontvangen. Ik ben zeer tevreden.

Begrijpen wat je bedoelt

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site en snel gelevered

Ik heb al het materiaal dat ik nodig had, goed kunnen vinden. Duidelijke omschrijvingen. Alles werd netjes op maat gezaagd. En is snel geleverd. Prima!

Duidelijke en snelle levering van kwaliteit producten!

Ondertussen 4x besteld bij de ijzershop. Ieder keer een snelle levering zonder enige problemen. Ze zouden van mij het assortiment mogen uitbreiden met wat gereedschappen voor freesmachines en draaibanken om een meer one-stop shop ervan te maken.

Top bedrijf

Goede en snelle levering.

Goede service, snel

Alles naar wens!

Alles naar wens!

Vriendelijke en snel service

Er was iets mis gegaan met de bestelling die ik had gedaan. Na één telefoontje werden de juiste producten de dezelfde dag nog verstuurd zonder dat het een probleem was. Ik ben erg vriendelijk geholpen.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Prima, snelle levering top

uitstekend.

precies geleverd zoals afgeproken.

Goede levering

Goede levering en snel

alles volgens afspraak.

Er wordt geleverd zoals beschreven op de site.

Snel - staal

Had wat vk-buis en plat nodig. Vrijdag besteld en maandagochtend geleverd, nou zeg hoe snel wil je het hebben. Voor mij van harte aanbevolen.

Handige site, makkelijk besteld en snel geleverd!

Goede website, snelle levering.

Superscherpe prijs voor een prima product

Voor de particuliere hobbyist ZEER betaalbaar en prima service!

Super zaak

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle reactie en snel geleverd

snelle reactie en snel geleverd

Snel en goedkoop

Super snel geleverd ! En de prijs en vooral levertijd t.o.v. andere leveranciers was doorslaggevend.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.