Moderne aanpak voor conventionele business!

We hadden voor een klant een stuk verzinkte buis nodig. Klant monteert het zelf. Met de IJzershop ging dit heel efficiënt en snel tegen minimale kosten. Het materiaal is misschien? wat duurder maar de logistiek beats everybody.

De service is heel goed!

De service is heel goed! ook op tijd! makkelijke website.

Zeer goede service

Bij de Ijzershop is service geweldig en doen ze ook alles aan om mee te denken als er een probleempje is ontstaan,deze is dan ook snel en zeer bekwaam opgelost door de Ijzershop. Ik ben er erg over te spreken.

Prima waar, netjes op tijd en betaalbaar

Volgende keer weer bestellen

Mijn eerste bestelling bij ijzershop had ik dinsdag besteld en de volgende dag netjes verpakt geleverd volgen afspraak. Zeer tevreden

Prima materiaal en snelle levering

Zeer snelle levering en prima materiaal

Snel en handelbaar geleverd.

Met betrekking tot het geleverde (aluminium strips op maat) uitstekend.

De opdracht is op zich goed uitgevoerd en met een korte levertijd. Alleen jammer dat er niet verder in de mail voor de opdracht is gelezen, want daar stond nog een aanvulling ivm mogelijke uitwijking van de platen aan het project. En dat laatste is dan ook zo. Helaas is op die toevoeging niet gereageerd. Dus wilt u daar iets bestellen, prima, maar bij aanvulling op een bestelling heel duidelijk een aparte opdracht van maken.

Snel, goed en niet duur

Snelle goede levering

Ijzersterk

Vlotte afhandeling, flexibele club

mijn ervaring is goed

goede ervaring snelle service

Ben zeer tevreden

Alles snel geleverd en alles klopte ,top

Altijd goed! Netjes op tijd

Top bedrijf. Iets duurder dan conculega’s maar altijd op tijd geleverd.

top service

snelle levering tegen een goede prijs.

Bestellen . Dan gewoon ontvangen

Komt altijd voor elkaar

Op dinsdagavond 2 stalen platen besteld, totaal 30 kg. Op donderdagmorgen zonder problemen netjes thuis afgeleverd.

Prima en snel

Goed geleverd!

Supergoed.

Alles TOP en snelle levering.

Grote Klasse!

Fantastische levering, voor luttele verzendkosten!

Binnen 24 uur geleverd Top.

Alles is volgens afspraak gegaan. Top!

Duidelijke site met nette prijzen. Levering was geheel volgens afspraak. Binnenkort heb ik nog stalen profielen nodig, dus ze kunnen nog zeker een bestelling van mijn verwachten.

Prima afhandeling ben zeer tevreden

Tot nu toe zeer goed

Tot nu toe zeer goed overzicht snelle levering

Goede snelle levering en service

Diverse malen besteld bij deze partij. Materialen zijn goed verpakt en de levering is snel ondanks dat er handelingen, zoals zaagwerk, uitgevoerd moet worden

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.