klasse

voldoet volledig aan de verwachting en snel geleverd.

Doen wat ze zeggen

Prima service en goede kwaliteit van het geleverde product

Het is gewoon in orde: > de bestelling > de aflevering > het product + verpakking Prima dus!

goede website, snelle levering, redelijke prijzen

lang gezocht naar een goede website voor staal en kunststoffen. Voorheen wel eens bij metaalwinkel besteld maar dat is erg omslachtig omdat er daar iemand eerst een offerte moet maken. Bij ijzershop staan de prijzen gewoon op de wensite en heb je de spullen in een of twee dagen in huis. IJzershop is nu waar ik begin met zoeken. Ik vind meestal wat ik nodig heb. Ook goed dat IJzershop kleine blokjes staal en aluminium heeft, daar is anders moeilijk aan te komen.

Wat top, volgende dag al geleverd

Super overzichtelijke webshop, snelle mails met factuur na bestelling en boven alles: super vlot geleverd.

super

prima service, vandaag besteld meestal volgende dag in huis.

Zeer snel

zeer snel en goed

Snel, efficiënt en correct.

Levering 3 dagen na bestelling. Correcte info. juiste materialen. Heel tevreden.

Snel en kwaliteit materiaal

Snel en kwaliteit materiaal

Aantrekkelijke leveringskosten

Mooi staal voor alle maten en toepassingen. Snel geleverd, en tegen een normaal acceptabel tarief, top!

Niet duur, snel geleverd, was de beste optie en die maakte ze waar.

Had ijzeren plaat nodig, andere winkels waren duurder, of was verzenden heel duur, of.... dit was duidelijk de beste optie en het was er in 1 dag! Top service voor een goede prijs!

Goed volgens afspraak

Vlot geleverd zoals besteld

Goede levering, goede overzichtelijke site!!

Voor herhaling vatbaar

Ging allemaal heel soepeltjes

Super tevreden

De bestelling is naar wens.bem tevreden

Snelle en correcte levering

Goede ervaring met bedrijf

Goed geregeld

Hier bestellen wij buizen die gelijk op maat worden gezaagd. Wordt netjes verpakt en geleverd. Kortom een aanwinst voor ons om te kopen.

Netjes op tijd bezorgd

Netjes en snel besteld en geleverd

Gewoon makkelijk besteld alles netjes op maat geleverd

Top snel geleverd en een goede kwaliteit

TOP

Snelle levering en kwaliteit product. Helemaal TOP

Gezaagde lengtes mooi aan de maat! Snel geleverd en goed hanteerbaar verpakt!

Prima site en levering.

Goede duidelijke site makkelijk te bestellen en snel geleverd. Kan niet meer zeggen dan zeer goed.

ik word blij van zulke bedrijven als de IJzershop, top!

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.