Hele snelle levering en vriendelijk klantenservice!

Tijdens het bestelproces heel vriendelijk geholpen waardoor de bestelling in no-time geplaatst kon worden en de levering was al de volgende dag terwijl er ook nog gezaagd moest worden. kan niet beter!

Zoals het hoort..

Goed spul snel geregeld

Helemaal Top!!

Dinsdag besteld en donderdag in huis. Helemaal top. Keurig gezaagd en dat scheelt dus veel tijd! Tot snel!

_

smiley

Snel geleverd en netjes verpakt

Goed product, netjes verpakt en zeer snel geleverd.

Supersnelle levering

Levering zoals beloofd vandaag besteld en morgen in huis.

Snelle en correcte levering

Zeer snelle levering en netjes verpakt.

ok

graag uit deze mailing list svp. groet Bouke

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Zoals altijd top!!!

Snelle levering en top service

Op tijd geleverd, prettig verpakt. Alles ok.

Goed en snel

Duidelijke en een goed product

Snelle levering, gewoon goed

Zeer goed en snel geleverd

Gelijk de volgende dag geleverd.

Heel erg goed

Erg snel en nauwkeurig gezaagd. Al meerdere bestellingen gedaan

Erg snel! duidelijk en betrouwbaar!

Als je t nergens gevonden krijgt, dan vindt je het hier!! Voortaan dus eerst hier kijken...;-)

Snel en goed geleverd

Zéér goed geleverd product.

Levering correct en snel, prijs is goed

levering is snel en correct, prijs is goed.

Prima product en service

Ik had geen ervaring met een lintzaag maar er werd alle tijd voor me genomen om uit te leggen welke ik moest hebben

Goed en snel

Makkelijk bestellen en op tijd geleverd

Toppie online

Super snel afgeleverd. Toppie. Ik woon in het zuiden. Ijzershop het noorden. Binnen 2 dagen afgeleverd.

Duidelijke website,goede prijs en service

Goede prijs,snelle service en goed verpakt.

Juiste en snelle levering op maat

Goede en snelle service op maat

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.