Gemakkelijk besteld, snelle levering

Het product is conform de bestelling, levering binnen een dag.

Zoals altijd snel geleverd en goede kwaliteit

Ik heb al meerdere malen besteld bij Ijzershop en het is altijd top voor elkaar. Heel netjes verpakt en supersnel verzonden. De materialen zijn van goede kwaliteit en gunstig geprijsd.

Snelle levering, nette producten

Levering in twee werkdagen tegen geringe verzendkosten. Netjes verpakt en door Transmission bij de buren afgegeven. Super!

goede website. wel beetje onoverzichtelijk en veel klikbewegingen nodig voordat je daar bent waar je wezen moet maar wel goed te gebruiken.

uitstekend

Complete levering vlgs afspraak. Goede kwaliteit. Met zorg uitgevoerd.

Zeer snelle en correcte levering

Derde keer dat ik wat bestel en zeer tevreden. Prettig dat materiaal keurig op maat wordt gezaagd. Let op dat bramen niet verwijderd zijn (maar dat verwacht ik ook niet - je moet zelf nabewerken)

Prima snelle levering ga zeker meer zaken met ze doen

Keurig geleverd netjes verpakt

Goed bedrijf

Snelle en correcte levering

Mooie plaatjes, goede prijs, snelle verzending

goede uitleg

ik moet een bepaalde soort staal weten maar ik kwam er niet dus heb ik ze opgebeld en uitleg gevraagd en ze hebben mij ook advies gegeven echt super bedankt!!!

Altijd goed en snel geleverd

Elke bestelling bij deze leverancier is weer tot in de puntjes verzorgd!

Levering was te vroeg en niet volgens instructie

Instructie bij levering was: leveren na 29 juli levering was al op 25 juli en heeft daardoor twee dagen buiten gelegen.

Als alles volgens de beschrijving op de website is verlopen, en beter niet echt een optie, dan hoor je uitstekend te krijgen.

goed snel goede servive

heb al paar keer bestellingen gedaan was elke keer 100% tevreden

Snel en kompleet

snel en op tijd

Ze zijn snel en altijd op tijd.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snel geleverd goed verpakt redelijke prijskwaliteit. Materiaal is van een heel goede kwaliteit.

Snelle goede levering, prima staal

In centrum Amsterdam is staal kopen lastig en duur. Iizershop is de uitkomst. Geleverd aan de deur voor een kleine prijs.

Prima, alles goed en snel geregeld!

Ik heb een kleine bestelling van incourant materiaal gedaan. Toch is alles snel en correct geleverd. Prima!

Nette prijs, en snel geleverd

Goede ervaringen, zal er zeker nog meer bestellen. Enige minpunt is dat niet alle zaag sneden haaks waren (mogelijk aantal tanden van bandzaag kapot waardoor hij trekt). Maatvoering was binnen marge.

Gewoon goed

Prima levering

ruime keuze, snelle levering

1e keer besteld, erg tevreden

Goed bedrijf ... snelle levering .

Goed bedrijf ...

Vlotte en accurate levering

Zeker weer in de toekomst.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.