werd snel en p tijd afgeleverd

werd keurig afgeleverd alleen de bezorgtijd die ik door kreeg was niet correct i.p.v. werd keurig op tijd bezorgd alleen de doorgegeven tijd klopte helemaal niet was tussen 16.40 en 18.10 uur en werd 15.00 uur

Geheel naar wens

Snel en goed geleverd

Prima, snel geleverd, netjes verpakt

Twee u profielen van twee meter

Snelle levering en eerlijke prijs

Top bedrijf met goede kwaliteit en snelle levering.

Mooi Materiaal en zeer snelle levering

Ze leveren precies wat je hebt besteld mool materia 's l

goed geholpen!

Gebeld en goed advies gehad en meegedacht voor het product dat ik moest maken! Super netjes Geholpen!

Belachelijk snel in huis

Lange lengtes van 2meter zijn dus ook gen probleem om te versturen. Bij menig aanbieder vragen ze hier gewoon €85 bezorgkosten voor. Bij de Ijzershop nog geen €10. En de volgende dag gewoon in huis. Netjes verpakt. Blij mee

Gewoon super....

Snel en netjes geleverd

Doen precies wat ze zeggen en meer.

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Gewoon goed

Gewoon goed maar prijzen redelijk.

Snelle en juiste levering

Bestellen gaat vrij eenvoudig. Daarna een snelle reactie over de voortgang. Over de levering wordt ook goed gecommuniceerd, en het aangegeven tijdvak van de bezorger wordt goed gehaald.

Dat ging helemaal goed, zelfs naar de andere kant van het land dus.

OK

snelle service!

Leveren snel voor goede prijs

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede service. Zelfs de bezorging was goed geregeld. Twee van de extra aangevraagde zaagsneden miste. Dit werd snel en naar tevredenheid opgelost.

prima webshop, prima product, prima prijs

prima webshop, prima product, prima prijs. snel besteld en geleverd, prima.

Ik heb diverse maten staal gekocht. Hun website is makelijk om het goede materiaal te vinden.

Vlotte aankoop

Duidelijke site overzichtelijk eenvoudig bestelling

Bestelling is goed en snel geleverd

Gewoon prima winkel!

Eenvoudig bestellen, snelle levering en prima kwaliteit! Een volgende keer bestel ik hier zeker opnieuw.

Helemaal perfect super snel geleverd

Super snel geleverd, perfecte kwaliteit

Alles goed en snel ontvangen

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.