Vlotte service en goede materialen

Binnen een dag geleverd

Goed assortiment met nette prijzen

Het is meestal niet zo eenvoudig om fysiek ijzer profielen te kopen. Online is er wel van alles te koop maar zit daar, zeker bij zware of afwijkende maten, een aardig kosten plaatje bij het transport. Dat vind ik het bijzondere van deze zaak, transport is een vaste vriendelijke prijs. Mee genomen is dat voor 'thuisgebruik' het assortiment ook voldoende is en ze een best goede webshop indeling hebben. Heel fijn dus !

ze zijn een voorbeeld in de markt van hoe een webwinkel MOET zijn......

Kindelijk eenvoudige site, alles makkelijk te vinden, tegen wel zeer scherpe prijzen, en met hele snelle bezorging. Voormij als voordeel dat profielen met een lengte van 2 meter geleverd worden, ze werden bezorgd met een grote bestelbus, voordeel ook dat de transport kosten a 10 euro wel prettig zijn. De bezorger zelf een jonge man was ook erg vriendelijk, aangegeven met de bestelling om achterom te komen en dat deed hij dan ook, was ook erg geinteresseerd in wat ik aan het maken was. De ijzershop was voor mij voor het eerst maar zeker nier voor het laatst, een gigantische aanrader, echte toppertjes die weten hoe het moet. Met vriendelijk groet Erik.

Vriendelijke website en dat je ook nog bij bestellingen kan plaatsen zonder extra verzendkosten

Mooie spullen

Geweldig, snelle levering nadat ik heb besteld.

Goede en snelle service kunnen sommige bedrijven een voorbeeld aannemen. Alles word keurig en netjes aangeleverd. Grote klasse

Ziet er goed uit, snel geleverd.

Dik in orde.

Makkelijke webshop

Super makkelijk bestellen en snelle levering.

uitstekend, goede webshop en snelle levering

Uitstekend bedrijf.

Perfect gezaagd, goede kwaliteit, snel geleverd

Had stevige (5mm) stalen profielen nodig, in verschillende lengtes. Keurig op maat gezaagd aangeleverd, goede kwaliteit en heel snel geleverd, top!

Snel en goedkoop

correct, snel, duidelijk

In de bouwmarkt is het assortiment te klein en onvoorradig, en in de groothandel is het lastig een snel een kleine order te krijgen, tegen niet al te hoge leverkosten. Kortom; volgende keer bestel ik weer bij ijzershop.

IJzersterk

Deskundig en vriendelijk personeel, heldere website, snelle afhandeling en goed materiaal.

ben zeer tevreden

besteld en zeer snel geleverd

Ik zal zeker terugkomen bij een volgende bestelling!

Super snelle levering

supersnelle levering en concurrerende prijs.

Gewoon TOP!

Veel mogelijkheden en snelle levering. En dat voor een hele mooie prijs.

Snel geleverd en mooi verpakt

Snelle nette leveringen

Of je nu plaatwerk of profielen besteld het wordt altijd snel en netjes verpakt geleverd. en wat ik zelf belangrijk vind dat het materiaal netjes recht is.

Zeer snelle levering

In de middag besteld en de volgende ochtend voor de middag al geleverd. Netjes en volledig verpakt.

van bestelling tot levering was het top

het was de eerste keer dat ik wat bestelde . Alles om te bestellen was goed gesorteerd, dus ging het heel vlot en naar een paar dagen was de bestelling al thuis. dus van bestelling tot levering was het top

Geweldige service.xxx

Super snel en goed

Prima! Aanbevelingswaardig

Snelle levering en scherpe prijzen.

Prima ervaring

Handige tool voor plaatijzer op maat laten knippen, volgende dag bezorgd!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.