Prijs, kwaliteit en bezorgen zijn top!

Prijzen zijn goed zo ook de kwaliteit van de producten. Ook de verzendkosten zijn heel netjes. Bezorgers zijn vriendelijk.

Verrassend

Als nieuwe klant was ik zeer verrast over de snelle levering Maar ook de kwaliteit prijsverhouding en ook de verzendkosten vielen mee Ik weet in iedergeval, waar ik mijn ijzer voortaan vandaan haal ;)

Vlot, no-nonsense, redelijke prijzen

Ik heb af en toe metaal nodig voor diverse projecten. Ik ben geen professionele metaalbewerker, maar beheer en onderhoud gebouwen. Sommige bedrijven hebben dat door en proberen mij dure oplossingen aan te smeren die niet echt nodig zijn. Ik denk liever zelf na, en koop bij IJzershop wat ik echt nodig heb. Dat is een stuk voordeliger, en de spullen worden altijd vlot geleverd.

Snelle levering!! Goede prijs

Fijn dat alles zo snel geleverd werd.. in twee dagen. De prijs is prima en de keuze groot..

Snel ontvangen wat ik besteld heb.

website is prima, besteld en snel geleverd.

Prima kwaliteit en snelle levering

Netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit, ga zeker vaker bestellen.

Gewoon snel en goed verpakt

ijzer besteld is ijzer geleverd!

Bestellingen worden als je optijd besteld de werkdag erna netjes geleverd, goed verpakt en voor een redelijke prijs

Snelle service en goede communicatie met de chauffeur

Snelle service goede communicatie met chauffeur

Snel en correct geleverd

Bestelling weer snel en correct geleverd

fijn bedrijf

Voor de hobby een korte en directe lijn voor het verkrijgen van staal en aanverwante producten. Ook snel geleverd zodat het project waar je mee bezig bent weinig oponthoud kent. Kortom een aanrader.

Zeer snelle levering en goede track en trace

Snelle levering, juiste prijs en goede mailing t.a.v track en trace

vandaag besteld morgen in huis top geregeld. misschien allen een andere vervoerder zoeken/ of met de huidige in gesprek gaan transmission levert niet af als je niet aanwezig bent

TOP

Snelle levering, persoonlijk aanspreekbaar

Ik kon zelfs nog even bellen om iets toe te voegen aan mijn bestelling en de volgende dag wetd het geleverd. Top!

perfect staal

snelle levering .en goedkopen verzending

Beschadigd artikel

Aluminium profiel kwam beschadigd binnen met deuken aan 2 plekken. Het werd verstuurd met folie in plaats van karton. Dat kan ervoor gezorgd hebben dat het beschadigd binnen kwam. Als jullie willen kan ik fotos versturen. Mijn email adres is: [email protected] Ik zou graag willen weten wat ik hiervoor terug kan krijgen. Bedankt.

gewoon erg goed

bij de laatste bestelling had ik een foutje gemaakt , door het mee denken aldaar bij de ijzershop toch goed gekomen. Top

Makkelijk en snel !

Zoals gewoonlijk makkelijk bestellen en snel geleverd.

goede services

als een bedrijf niet alleen goed helpt aan de telefoon maar ook via hun site kun je niet anders dan bestellen ze leveren alles op maat zoals je zelf wenst en ook word het erg snel geleverd het is niet de eerste keer dat ik hier bestel gewoon omdat ze prima services en kwaliteit leveren. ik blijf zolang ik het kan een trouwe klant.

Geweldige service

Kleine foutjes worden snel hersteld.

Nog nooit problemen gehad met leveren en duidelijkheid qua leveren

geweldig!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen en mocht er een keer iets niet goed gaan wordt dat prima opgelost.

Zeer tevreden om 16,00 besteld volgende dag om 9,00 geleverd. En veel goedkoper dan bij de concurrent.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.