Gewoon goed

Perfect geregeld

Super snel geleverd!!!

Materiaal de volgende dag al geleverd, snelle service.

Snelle levering en prima producten

Snelle levering en prima producten

Mooi materiaal

Goed materiaal en snel geleverd, top

Goed materiaal, maten waren goed, snel geleverd, gewoon Top

Fijn bedrijf om je materiaal te bestellen

Nu al een aantal keren wat besteld en erg tevreden hoe de bestelling en leveringen verlopen. Materialen worden keurig verpakt. Mooi dat je een mededeling voor de transporteur achter kan laten. Yep staal en zeker RVS is prijzig. Tip voor de firma!!! Misschien een spaar/korting actie voor vaste en terugkerende klanten.

Prima product en snelle levering

Prima product en snelle levering

Overzichtelijke site, alles te krijgen en de volgende dag al geleverd

Top site

Zeer behulpzaam

Komen naar wat ze afspreken

eenvoudig bestellen goede prijs en snel geleverd

positief zal nog bestellen

Erg goed zeer snel

Erg snel en goed op de hoogte gehouden

Super!!

Snel en goed geleverd.

metalen kopen kan in de buurt haast nergens meer, heb nu weer een goed adres gevonden .

Gewoon goed en makkelijk.

tijdig geleverd!

mijn staaflassen is niet om over naar huis te schrijven, maar na veel doen ben ik volger geworden.

Late levering & materiaal twijfels

- Transporteur heeft het pakket meerdere dagen in depot laten liggen. Totale levertijd 6 dagen na bestelling. - Ik heb 1x10mm; 1x13mm en 1x17mm zeskant stafmateriaal besteld met vermelding C45 materiaal op website. Tijdens verspaning van 10mm materiaal heb ik ernstige twijfels of het materiaal C45 is.

Snel geleverd.

Makkelijk te bestellen via een overzichtelijke website en snel geleverd

SUPER SNEL GELEVERD

PRIMA SERVICE, NETJES VERPAKT EN SUPERSNEL. rEDELIJKE PRIJZEN VOOR KNIPWERK

Snelle levering en precies wat ik nodig had

Makkelijke webside en snelle levering

Highly satisfying experience

I found everything I needed for a small home-improvement project. I am looking forward to see a wider variety in the welding department to make this truly a one-stop-shop for all fabrication needs. I will be back for sure. Thank you!

prima product, prima service

prima product, prima service

Duidelijke site, Snelle en correcte levering.

volgende dag bezorgd

super

voor de eerste keer besteld en perfect

Super service

Zeer snelle levering.

Topservice

Topservice en snel geleverd

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.