Normaal gesproken perfect, nu een puntje van kritiek

Doorgaans zeer tevreden, laatste zending was het verkeerde adres op het pakket geplaatst. Via transmission kunnen achterhalen waar het geleverd was. Adres stond goed op de factuur. Wellicht verkeerd over genomen. Maar nogmaals, doorgaans dik tevreden

Prompte en juiste levering tegen een aanvaardbare prijs

Webshop, koerier, producten werkt allemaal goed.

Ik vind het al jaren een fijne webshop. Prijs kwaliteit is volgens mij ok en de artikelen zijn zoals verwacht. Werkt voor mij goed dat er bij afrekenen een tekst vakje is voor de koerier, voor iedereen makkelijker. Enkel goede ervaringen.

eenvoudig te bestellenen en correct geleverd

gewoon goed en een vraag word vlot beantwoord

Mooi assortiment voor een redelijke prijs

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Uitmuntende communicatie, levering en producten.

Uitstekende service: zeer snelle en correcte communicatie en levering.

Snelle levering Goed materiaal En niet duur Echt een top winkel

Top bedrijf

Top bedrijf, snelle verzending redelijke prijs en zeer nette verzendkosten wat wil een mens nog meer

Erg goede en overzichtelijke site en snelle levering.

Overzichtelijke site met goede opties en tevens snelle levering.

Prima leveringen

Aantal keren materiaal besteld en snel en correct geleverd.

1e maal bestelling geplaatst, heel tevreden.

super service

het bestelde was in goede staat, super blij mee.

Fijn bedrijf

Alles snel en goed geregeld top !!!

snel en goed

Zeer snel en goed

Weer vlot

Het gaat tegenwoordig sneller het materiaal te bestellen bij Ijzershop, dan het lokaal proberen aan te kopen.

Goede en snelle service

Alles prima voor elkaar. Ga zo door!

Goede prijs en snel geleverd

Goede duidelijke webshop en assortiment terug interessante prijzen

Snel en compleet geleverd!

Veel keus en levert snel en compleet

Heel tevreden met de levering.

Levering op tijd en goed verpakt.

Snel en goed verpakt.

Snel, duidelijk, netjes verpakt. Slechts één (min)puntje. Ik kreeg bijna de bestelling dubbel geleverd, omdat jullie systeem niet in de gaten had dat ik de levering al had ontvangen.

afhandeling order

De orders worden zoals gewoonlijk snel en correct afgehandeld

Super online shop

Zeer klantvriendelijk, Via WhatsApp info gekregen, besteld en snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden!

Prima voor mekaar

Alles volgens afspraak geregeld.

Goed geregeld mooi op tijd afgeleverd

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.