Goede en snelle levering

Hele nette behandeling aan de telefoon en keurig afgeleverd erg tevreden

Vriendelijk te woord gestaan. Volgens afspraak in de tuin gelegd. Keurig verpakt. Gewoon heel tevreden Groet j. Valenkamp

Op tijd en het juiste geleverd

Goede kwaliteit

Veel en goed

Zeer snel en goed geleverd

Ruime keus en snelle levering

Snelle levering, uitstekende kwaliteit, goed verpakt

De levering was een dag sneller geleverd dan was aangegeven. Het materiaal was perfect. En het zat goed en veilig verpakt

Duidelijke site en nette prijzen

De bestelde materialen vlot ontvangen, netjes verpakt en goede kwaliteit. Helemaal prima.

Dinsdag besteld, woensdag geleverd. Perfect op maat,correcte prijs.

netjes geleverd

netjes de bestelling ontvangen

Ijzer is goed

De levering ging niet goed Op de dag van levering kreeg ik een bericht om 20,23 dat het afgeleverd is Er was dus niks , en twee dagen later kwam het artikel. Best vreemd

Zeer trage levering

Onmiddellijk contact van Ijzershop naar de klant toe, en onmiddellijk klaar zetten van de producten. Na 2 weken evenwel nog steeds niet geleverd.

Heel snel geleverd

Vandaag besteld, morgen in huis geldt zeker voor de ijzershop. En netjes afgeleverd door Transmission

snel en goed

was snel gelverd zoals altijd, super

Uitstekende website en service

Alles keurig gezaagd en ingepakt ook netjes in de hal afgeleverd.

Gewoon goed en handig

Een makkelijke site Goede aflever instrukties te vermelden Mat andere woorden een aanrander Het was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste

Veel keuze.

Veel keuze om materialen bij elkaar te zoeken. Volgens mij al 4x eerder al wat jullie besteld.

Netjes verpakt, goede prijs en snelle levertijd

Gewoon goed zoals prijs, kwaliteit, verpakking en verzending.

Goede communicatie en nette prijs

Ze hebben bijna alles, nette prijs, goede communicatie en snelle levering.

al meerdere keren wat besteld, prijs is iets te hoog, maar de levering razend snel

Prima product

Laagste prijs en prima product. Productomschrijving was uitstekend, snel verzonden en verzendkosten uitzonderlijk laag. Kortom: aanrader

excellent service

quick response, delivery perfect

Ruime keuze, goede kwaliteit en snelle levering! Als ik weer wat nodig heb kom ik zeker hier weer terug!

ijzersterk!

Al vaak en veel besteld. Altijd tevreden. Laatste bestelling was niet volledig geleverd. Eén mailtje en volgende ochtend als één van de eerste adressen geleverd. Aan het oplossingen van een fout herken je de onderneming! Klasse.

Overzichtelijke site en super snelle levering

's Avonds bestellen en de volgende dag in huis.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.