Prima Bedrijf

Super snelle levering tegen een goede prijs

Een voorbeeld bedrijf!!!!!

Makkelijk te bestellen, wordt goed op de hoogte gehouden en geweldig goede bezorging.

Snel en heel goed

Goed product goede prijs snelle levering top

Groot aanbod

Groot aanbod. Whatsapp contact methode wordt wel niet op gereageerd.

Ook kleine opdracht correct afgehandeld

Genoeg keuze voor redelijke prijs. Makkelijk te bestellen Mijn kleine bestelling correct afgehandeld en geleverd

corecht

goed zaken doen

Goede snelle levering

Alles perfect op maat

Er was iets niet helemaal goed gegaan maar dat werd met 1 telefoontje keurig opgelost. Dit was de eerste keer van alle bestellingen dat het iets verkeerd ging maar keurig opgelost.

Super service

Mijn nummer 1 ijzer adres online. Problemen kennen ze niet oplossen wel als het gaat om klantenservice.

Perfect!

Duidelijke webshop en levering volgens afspraak, binnen 1 dag. Super!

snel geleverd volgens afspraak

prima kwaliteit staal gezaagd volgens opgave

Top service!

Bestelling online geplaatst. Verliep allemaal heel makkelijk. Overzichtelijke website Ze belden me nog even netjes op om te kijken of het wel klopt dat er kleine stukjes gezaagd moesten worden. Kortom gewoon top!

Netjes volgens afspraak geleverd

Prettige ervaring . Bestelden de volgende dag in huis

Snel, goed verpakt, rustige chauffeur.

Snel, goed verpakt, rustige chauffeur.

Dit is maatwerk op maat!

Geweldig, zo snel, daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Snelle service, en niet thuis , toch leveren op de plek die aan gegeven is

Goeie prijs, snel geleverd

Ook bezorgkosten zijn top!

Goede omschrijving en optijd geleverd

TOP

Ik kan er helemaal niks op aan merken, prijs is oke, kwaliteit ook, levering snel... Vooraf wilde ik wat info over POM, je kunt Ijzershop nog gewoon bellen en er werd werkelijk uitgebreid de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden, bijna een unicum in deze tijd! GA ZO DOOR!!!!

Supersnelle levering

Besteld produkt werd correct en zeer snel geleverd. Aanbevelenswaardig.

uitstekende service

snel en accuraat

Probleemloos en vertrouwd

Zowel voor werk als voor mezelf thuis, is de Ijzershop een vast adres voor mijn ijzerwaren behoeften! Ik vind de webwinkel prettig in overzicht en de afhandeling van de bestelling is snel en probleemloos. Vertrouwd en goed.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.