uitermate tevreden

Het materiaal is keurig verpakt en snel geleverd. Wat voor mijn erg belangrijk was dat het materiaal recht was. Dus niet krom en of getordeerd.

Top, snel en zoals besteld.

Vlotte bestelling, sterke prijs, snelle verzending.

Alles snel en goed geregeld.

Alles snel en goed geregeld.

Excellent

Hardstalen assen besteld,zeer snelle levering en een mooie h7 passing, Top!

TOP!

Ik kon even mijn ogen niet geloven toen ik het las! Alleszins redelijke prijzen, zeer ruim assortiment.....EN...... voor 10 euro alles thuis gebracht ongeacht ordergrootte en dat ook nog de volgende dag. Een heel stuk beter dan de handelaar in de omgeving die er 10 werkdagen over doet om een bestellinkje te bezorgen en daar ook nog heel veel meer geld voor vraagt! Ik ga zeker vaker bestellen, goed bezig daar in Leeuwarden!

snel geleverd, mooi ingepakt

goederen zijn snel geleverd en zeer goed verpakt

Prima wat ik nodig heb wordt geleverd.

Duidelijke website, met ruime keuze aan materiaal en de knipservice is erg makkelijk.

Netjes en op tijd bezorgd

Chauffeur was op de afgesproken tijd en heeft de bestelling netjes neergelegd. Hij was vriendelijk en beleefd.

Vriendelijke aflevering

Product een dag te laat afgeleverd zoals toegezegd.

heel goede ervaring

mijn eerste bestelling bij hun gedaan en was blij verrast,goede maatvoering, en heel mooi verpakt, zeker een aanrader.

Zeer goede website,overzichtelijk en snelle levering

Netjes en snel geleverd

super

snelle levering en mailcontact in dien nodig is ook super

Still the best in NL

Best prices Best service Exactly what I need every time

Verademing

Eindelijk een webshop waar niets op aan te merken valt.

Gewoon goed

Snel geleverd.

Bestellen om 16:00 en volgende dag 12:00 in huis

Sneller kan echt niet, en zeer lage prijzen.

Duidelijke overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen en vlotte levering

Super snelle levering van aluminium strips. De eerste keer daar besteld, maar zeker niet de laatste keer.

Goede prijs en zeer anel

Had ook strips bekeken elders maar dlhet vervoer alleen al was 50 euro. Dit was een goeie deal en snel in huis.

Zeer snelle levering

een dag te laat geleverd,maar oke

Razendsnel, correct, betrouwbaar

Ik heb reeds diverse malen metaal gekocht bij IJzershop. Orders worden snel uitgevoerd. De materialen kloppen. Er wordt betrouwbaar en voorspelbaar geleverd.

Perfecte aankoop en levering!

Voor het eerst een bestelling gedaan bij een voor mij onbekende leverancier. De prijs was meer dan de helft minder dan bij andere aanbieders maar ik wilde de gok weleens nemen. Het bleek geen slechte keuze. Van de order werd van elke stap per e-mail een melding gemaakt en na twee dagen werden de 2 zware ijzeren buizen precies op maat gezaagd afgeleverd, exact zoals aangegeven in de laatste e-mail.

Goede website en snelle levering

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.