Goede en snelle levering

Artikelen zijn goed, levering is snel

zoals gebruikelijk goede service

Ik werd gebeld omdat één deel van mijn bestelling niet leverbaar was. Ze stelden voor de rest te leveren en dan dat deel later te leveren. Dat geeft aan dat ze meedenken met hun klant. Perfect service dus. Complimenten!

Een bedrijf waar werkelijk alles goed aan is.

De IJzershop was voor mij werkelijk een ontdekking. Een grote voorraad, snelle levering en zeer betaalbare verzendkosten maken het tot. een betrouwbare partner. Als dan de service ook nog super is, wat kan je dan nog meer wensen. Absoluut een topbedrijf, dus een regelrechte aanrader.

Makkelijk, snel en goed!

Van het bestellen tot aan de levering was de hele ervaring top! Makkelijk snel en goed. ik had mijn op maat gezaagde profielen binnen een paar dagen in huis!

Naast een duidelijke website een persoonlijke benadering

Prima website en als er iets niet direct beschikbaar is wordt je gebeld en een passende oplossing voorgesteld.. Topbedrijf

Snelle levering en juiste product

Heb via internet het product dat ik zocht bij hen gevonden , besteld en 48 uur later is het bij mij thuis afgeleverd .

Ruim assortiment

Makkelijk te bestellen en netjes geleverd

Betere prijs/kwaliteitverhouding dan andere aanbieders

Snel, voordelig en alles op de juiste maat! Aan te bevelen!

Topservice, ook voor kleine orders

Vroeger hadden de bekende bouwmarkten nog wel wat ijzerprofielen in hun assortiment. Daar was blijkbaar onvoldoende omzet in, zodat door de kluswarenhuizen nog vrijwel uitsluitend op bestelling wordt geleverd. IJzershop biedt hiervoor een uitstekend alternatief met een assortiment waarin iedere kleine ondernemer of hobby-ist zijn staalprofielen kan vinden. In de overzichtelijke webshop kan snel een order worden samengesteld, of dat nu 50 meter verschillende staalprofielen zijn voor een complexe constructie, danwel uit een meter 15x15mm hoekprofiel bestaat. De kracht van IJzershop is de vlotte verzending. Tot nu toe zijn al mijn aankopen binnen een dag bezorgd, uitstekend verpakt en voor redelijke verzendkosten; niet incidenteel maar al jarenlang! Kortom, een aanrader als het staalprofielen gaat!

Snelle levering, klantonvriendelijke bezorgdienst

Ik heb op de website van IJzershop inmiddels meerdere malen besteld. Snel en makkelijk vind je wat je nodig hebt. Het wordt snel en goed verpakt bezorgd. Klasse! Helaas heb ik nu 2x gedoe gehad met Transmission, het pakketbezorg bedrijf dat claimt "anders te werk te gaan dan de DHL's en UPSen" Ik werk lange dagen en ben vaak vroeg weg na 18:00-19:00 thuis. Ik krijg van de buren vaak de pakketjes die ik heb besteld en netjes een briefje in de bus dat deze bij de buren ligt. Dit gaat nagenoeg nooit fout. Transmission bezorgt niet bij buren, die nemen het pakketje weer mee. Echter het briefje dat ik telkens in de bus krijgt heeft bijna geen informatie. Vaak alleen een pakketnummer. Geen tijd, naam van bezorger, datum waarop ze weer langs komen of i.d. Heel irritant want je moet dus steeds uitzoeken waar je pakket is gebleven. Als je ze mail, krijg je standaard antwoord mails, als je ze belt werd mij de eerste keer verteld dat ze het volgende keer bij de buren afgeven. Dat gebeurde weer niet. Heb toen 3x het pakket opnieuw moeten laten bezorgen. Heb deze keer gelijk gebeld en gevraagd waarom ze dit nu toch niet doen. Er werd mij vrij kortaf gezegd dat ze zo ****** tegen gaan, dat zij als bedrijf de dingen "Anders" doen. Dat als ik het echt wilde dat ik via mail (op een vreemd mail adres zonder Transmission in de naam) moest aangegeven met al mijn personalia erbij dat ik het pakketje bij de buren wilde hebben. Dan zouden ze het wel doen. Toen ik de tip gaf dit op de website te vermelden werd mij duidelijk gemaakt dat ik van een probleem van IJzershop niet een probleem van Transmission moest proberen te maken. IJzershop moet dit kennelijk zijn klanten duidelijk maken. Bij deze dus de tip voor IJzershop om dit op de website te vermelden. Mogelijk een 2de of andere pakketbezorgservice te gebruiken. Dit is voor mij wel reden om ergens anders mijn traanplaat of staal te bestellen omdat de levering nu iedere keer zo lang duur. Voor de duidelijkheid, IJzershop helemaal top

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs en snel geleverd

Snel en voordelig geleverd

De volgende werkdag ontvangen. Goede kwaliteit en verpakking. Voldoet aan verwachtingen.

Uitstekend materiaal Fijne site.

Enorm goed!!

En zeer snel afgehandeld, heel fijn

Nette staalplaat precies op maat gesneden en snel geleverd.

Nette staalplaat precies op maat gesneden en snel geleverd.

Snel en verzorgd geleverd met de exacte maten

Voor een kleine klus: Vlotte offerte, correcte prijs, snelle levering...kortom.. heel klantgericht!

Een goede ervaring. Snelle reactie op vragen via web en snelle levering (binnen 1 dag! ...stond er verbaasd van..)

Snel geleverd en een redelijk prijs.

Mijn bestelling kwam heel snel en was precies wat ik besteld had

uitstekend

goed product, goed verpakt, snelle levering

Fantastisch!

Petje af voor het team van Ijzershop.nl: Ouderwets vakmanschap, service en klantvriendelijkheid!

Goede service Snelle levering Juist op de gevraagde lengtes gezaagd Concurrerende prijs

Fijne website en snelle en correcte bezorging

Prima netjes verpak

Super service

Producten en of materialen zijn gemakkelijk te vinden op de website. Snel verzonden, en netjes verpakt

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.