Vlotte afhandeling en snelle levering.

Alles netjes verpakt en duidelijk gecommuniceerd. Ik ga er zeker weer bestellen. Top!

Punctueel en heel vlot geleverd.

Gewoon goed

Ik ben tevreden met de vlugge sevice,gemakkelijk en vlot

Snelle levering ruim assortiment

Snelle levering ruim assortiment

Overzichtelijke website

Makkelijk te bestellen en snelle levering. En niet te duur.

Prima assortiment en levering

Netjes op tijd bezorgd

Mooi op maat gezaagd en snel in huis

Metaal besteld om een kast te maken. Na 2 dagen alles netjes op maat gezaagd in huis

Zeer goed geoliede machinerie

Zeer positief

Wat ik kan bedenken, zij hebben het.

Mijn ervaring met ijzer is niet zo groot maar nu ga ik toch een lascursus volgen.

Ik had het snel in huis en het was goed verpakt

Ik had het 2dagen na mijn bestelling in huis dus dat was goed en niks beschadigd

Alles correct en vlot geregeld

Prima behandeling.

Snel accuraat

Snelle en goed levering

Stalen kokerbalk

Correct en op tijd geleverd.

Snel en niet duur

Snel en niet duur

Tot nu toe bij alle bestellingen niet één keer een fout(je). Vlotte levering. Goed verpakt. Exacte maarvoering.

Fijne website prijzen gunstig.

Snel en netjes

Een duidelijke website, goed gestructureerde en korte bestellijn en geen absurd hoge verzendkosten, die meteen dienst doen als verdienmodel.

Snel geleverd en netjes gezaagd

Bestellen ging eenvoudig en was een dag later al geleverd. Netjes gezaagd en verpakt.

Snelle service, product zoals omschreven. Prima!

Vandaag besteld, morgen in huis, goede prijs- kwaliteit verhouding.

Prima geregeld

Snel geleverd (24u) en netjes zoals verwacht.

Vlot antwoord

Vlot antwoord op mijn vragen en snelle levering voor een nette prijs. Zeker in acht nemend dat het om lange en zware artikelen gaat.

Kwaliteit en kwantiteit perfect

Super snel en goede prijs kwaliteit

Snel onderdelen gevonden en geleverd

mijn bestelling was inderdaad na 24 uur correct en netjes geleverd

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.