Goede communicatie, correcte levering.

Aluminium strips keurig op maat. Handig het op maat zagen de 1e en 2e gratis.

Netjes en snel geleverd voor een mooie prijs.

Goed geregeld

Perfect product en snelle levering

Enorm snelle levering, product goed verpakt en onbeschadigd overgekomen.

Gewoon Top, en zeer netjes verpakt

Smorgens besteld en 20 uur later bezorgd. Toppie

heel erg goede service

Net mijn 2e order ontvangen, wederom gekozen voor ijzershop omdat de service ervaring bij de 1e order erg goed was; mijn eerste order (een alu pijp) was krom bij levering (gebeurt tijdens transport) heb toen dezelfde dag een mailtje gestuurd met een foto van het probleem, en kreeg dezelfde dag nog een belletje met een excuses en dat er een nieuwe pijp was verzonden. Dat zaken af en toe mis gaan is logies organisaties onderscheiden zich in hoe het opgelost wordt, en wat mij betreft verdiend ijzershop op dit vlak een dikke 10

top !!!!

Top !!!

Irritante beoordeel mails!

Lever wat ik bestel en het is goed hè….

Ik kan weer metaalbewerken :)

Makkelijk bestellen en volgende dag thuis

goede prijs-kwaliteit en snel geleverd

goede prijs-kwaliteit en snel geleverd

Snel en kwalitatief goed ook in kleine lengtes

xx

Netjes verpakt is eerst keer dat ik bij jullie heb besteld ben zeer te vreden of stuk wat ik besteld heb bij jullie volgende keer bestel ik nog weer bij jullie

Snelle levering, goed materiaal

Bestelling op tijd geleverd. Juiste materiaal. Goed op de hoogte gehouden over de zending

geweldig snel

Ijzershop is zeer snel. heeft goede website en zorgt ook voor snelle levering. De prijzen zijn prima. Kortom: ijzersterke formule!!!!

Snel en correct

Snelle levering en ook correct

Kan niet beter

Goede website Gemakkelijk te bestellen Verzending (transmission) sel en correct Voor mij een dikke tien!

Snel

Ik wilde eigenlijk geen review geven, maar jullie stuurden een automatisch bericht of ik dit alsnog wilde doen. Dus bij deze. Wat mij opvalt is, dat zo' pakket bij Postnl 6.95 kost.dik € 8.- berekenen is dus dik €1.- veel op zo'n klein bedrage Bij postnl is € 6.95 incl btw. De € dik €8.- bij de ijzershop ex. BTW Alles met is is zo' kleine bestelling dan onnodig meer dan € 2.- te duur. De geleverde producten zijn OK

Altijd goed

Snel en netjes geleverd

ik heb gekregen wat ik besteld had

Prima.

Zeer makkelijk te bestellen en snel in huis ,top

Gewoon goed

Gewoon goed

Betrouwbaar en voordelig

Zie boven

top geregeld

goed geregeld en komen afspraak na

perfect

ruime keuze duidelijke website snelle levering

Geweldig!!!

Snel levering, en goede prijs voortaan alle bestlingen plaats ik bij ijzershop

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.