Alles snel en goed afgehandeld

Erg tevreden over de snelle en correcte levering.

Alles is vlot en onbeschadigd geleverd op de afgesproken tijd.

Ijzersterk

Op de uitstekend website kon ik exact aangeven welke maten ijzermateriaal ik nodig had. Bij levering bleken de maten af te wijken vd bestelling. Mail gestuurd, binnen 24 uur reactie gehad, fout erkend en alsnog de juiste maat opgestuurd. Hier voel ik me klant. TOP!!

snel geleverd en netjes

snel en netjes geleverd

Alles gegaan zoals gehoopt, levering sneller dan verwacht.

Helemaal goed.

Prima bedrijf

Top levering

Ideaal: profielen worden op maat gemaakt en snel geleverd.

Prima levering

Gaat vlot en snel….

Juiste materialen

U heeft een groot assortiment waan een kleinverbruiker goed terecht kan .

Veel keuze en snelle levering…

Beter dan dit had het niet kunnen zijn.

Flabbergasted :-) Ik had twee "luidsprekervoeten" nodig en overlegde met de ijzershop.nl. omdat zij 8mm staalplaat zouden kunnen lasersnijden. Mijn zoon en ik ontwierpen en bouwden een zeer geavanceerd luidsprekersysteem, opgebouwd uit cirkelvormig gefreesde mdf platen van 25 mm dik en 40 cm diameter. Per kast zijn 45 lagen verlijmd gestapeld met een cylindervormige kast van 115 cm hoogte tot gevolg. Centraal in de kast is een stalen buis bevestigd waarop de kast draaibaar staat. Onder deze buis moest een voet komen van staal. Dat was het enige onderdeel dat wij niet zelf konden maken..... Maar de ijzershop dus wel!! Het resultaat werd binnen twee dagen na de bestelling geleverd en is in één woord SUBLIEM. Het had écht niet beter kunnen zijn. Ontzettend veel dank! Rob Groot Heinkenszand, Zeeland

Een eerste bestelling en contact met de IJzershop is erg goed bevallen.

Het juiste materiaal makkelijk kunnen vinden en kunnen bestellen en een prima aflevering aan huis binnen de gestelde levertijd. Tevens zijn de verzendkosten erg schappelijk vergeleken met andere leveranciers. Ga zeker meer gebruik maken van de ijzershop

geweldig

geweldig

Top bedrijf

Overzichtelijke webshop Snelle en correcte levering Prima prijzen

Mooi op tijd geleverd

Mijn waardering gaat vooral uit naar de chauffeur van de bezorgdienst. Wij wonen erg afgelegen en ons adres is niet te vinden via de navigator. De chauffeur heeft alle moeite gedaan om het te vinden en dat verdient een pluim! Verder alles keurig verpakt. Al met al heel tevreden.

Goed en snel

Een goed en snelle levering van het bestede product.

uitstekend

Bestellen eenvoudig levering snel

top

Altijd correct ,snel en betrouwbaar

Keurig geholpen

Niets op aan te merken, goede prijs en service

Goed verpakt snel geleverd

Groot assortiment, snelle levering.

Snelle levering, prima verpakt

Als je snel, korte stukken metaal nodig hebt en bereid bent wel behoorlijk wat meer te betalen dan elders dan is de Ijzershop een fantastische keuze.

Prima levering en snel. Goed verpakt!

Ik was even een specifiek stukje messing nodig. Gevonden bij IJzershop. Goede aankoop. Ook uitstekend verpakt!

Snel en accuraat

Je hebt het snel binnen en de bestelling is keurig verzorgd en verpakt. In tegenstelling tot andere bezorgservices (ik noem geen namen maar het is DHL) volgt die van IJzershop wel de instructie die je aangeeft voor het geval je niet thuis bent. Alle reden om volgende keer weer te bestellen.

Alles volgens verwachting. Toppie

Bestelling geplaatst en werd zeer vlot geleverd. Product geheel aan de verwachtingen. Zeer content mee.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.