snel en goed

Snel en goed

Goed verpakt en snel geleverd.

Vlot geleverd, prima 0,75mm plaatmateriaal.

Goed materiaal en snelle verzending.

Helemaal goed.

Snel en op maat

Was makkelijk en snel te bestellen en is een dag later al verzonden.

goedkoop, mooie kwaliteit en snel geleverd.

Ik had een kleine bestelling. Gewoon een plaat staal en dan een keer gezaagd op maat. Prima kwaliteit. Denk dat het incl. verzenden nog goedkoper is dan bij de bouwmarkt, waar ze vermoedelijk de bestelde dikte nog niet eens kunnen leveren. Echt een aanrader

Super service

Eenvoudige online bestellingen en laten goedkoop bezorgen.

Gewoon goed

Stalen profielen besteld die goed verpakt en snel met een koerier geleverd zijn. Gewoon prima levering!

Gewoon goed geregeld. Ook kleine hoeveelheden

Als particulier heb ik soms wat staal nodig voor wat spielerij. Hier eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Als er eens iets "fout" gaat hangen ze na een mail snel aan de telefoon, met een bericht dat ze het uitgezocht hebben. Een fijne club om zaken mee te doen!

Snel

Snel en prijs is goed

Gewoon goed

Een fijn bedrijf, waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Twee onhandige staven ijzer van 2 meter. Keurig in geseald en binnen een dag in huis.

prima geregeld

goed ingepakt en snelle levering

Niet levert volgens specificaties maar daarna keurig opgelost

Het afgeleverde product was niet volledig zoals afgesproken. Aangezien ik het product heel snel moest gebruiken kreeg ik de keuze voor een serieus bedrag retour of dat de ijzershop het op kwam halen om het te herstellen. Ik heb gekozen voor het retourbedrag. Heel erg netjes.

Top bedrijf En uitstekende service

Top, netje verpakt optijd geleverd!

Goede prijs, uitstekende kwaliteit

Bestellen ging makkenlijk, werkdag erna binnen dus top!

Hele mooi en duidelijke site

Wat ik zo mooi vind dat als je iets bent vergeten bij je bestelling en dan later nog iets toe kunt voegen, echt top

Goed geregeld

Goed geregeld

Goede Service en snelle levering

Makkelijk en eenvoudig staal bestellen wat je snel in huis hebt

Heb een Alu plaat besteld n was prima en snel bezorgd

Kwalitatief, Snelle en goede service.

Zonder problemen worden vragen snel en netjes afgehandeld. Prima service. Producten zijn van goede kwaliteit en voldoen aan de gegeven beschrijvingen. Tevens worden ze snel en netjes verpakt verstuurd.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

IJzershop heeft een zeer uitgebreid assortiment metalen met korte levertijden en lage verzendkosten. De prijzen zouden iets lager mogen zijn.

Vlot en secuur

In 2 dagen geleverd, prima zo.

Prima bedrijf.

Snelle levering,bestelde producten kloppen altijd. Veel keus en alles voor een goede prijs.

Voldoende keus

Voldoende keus en snel geleverd. Levering klopt volledig met de bestelling inclusief zagen.

Ongelofelijk hoe snel er wordt geleverd!

Duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen, zeer snelle levering aan huis

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.